tribune-goale-300x221De mai multe ori Clubul de fotbal Astra Giurgiu,  respectiv conducerea acestuia s-a întrebat public,  de ce la meciurile echipei giurgiuvene vin foarte puțini spectatori. Așa cum publicația noastră nota  într-un material anterior, lipsa de interes a spectatorilor se datorează  în primul rând  lipsei de comunicare a conducerii ”Clubului Astra” cu mass media giurgiuveană și respectiv cu publicul iubitor de fotbal din municipiu. Presa locală este, din câte am observat până acum, acreditată discreționar,  în timp ce  staff-ul tehnic al echipei este mai interesat de interviurile date pe la posturile din Capitală și deloc de promovarea echipei pe plan local. 

La meciuri nu există ca pe vremea echipei Dunărea Giurgiu, un program al meciului, obiectele promoționale cu însemnele Clubului Astra găsindu-se greu sau deloc, deși din această activitate aproape toate cluburile din Europa au dezvoltat o adevărată afacere. 

O altă cauză serioasă este prețul piperat al biletelor. Precizăm că la meciul de miercuri, Astra – Steaua,  disputat pe stadionul ”Marin Anastasovici”,  prețul unui bilet a fost de 100 de lei/ persoană (!!),  în ciuda faptului că salariul mediu în oraș este destul de mic, iar  parte din populație acuză lipsa locurilor de muncă. 

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Lipsa materialelor promoționale în orașul Giurgiu,este adevărat,lipsa afișelor informative cu datele de disputare a meciurilor în zonele circulate ale orașului,inersecția Tineretului cu șos București,Kaufland și la toate marketurile din oraș,distribuirea de bilete gratis la peluză elevilor și liceenilor pentru a obișnui copii să vină la stadion,asta este adevărata problemă,și m-ai e ceva foarte grav la unii (cei mai mulți)minte mică cît o căcărează de oaie care nu le permite să gîndească spre viitor,și sînt rămași așa blocați de 26 de ani Steaua și atît mai mult nu pot și nu vor,ei nu gîndesc cît de mult înseamnă Astra pentru Giurgiu,ce oportunități de afaceri locuri de muncă etc.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.