Timp de câteva zile, pe Bulevardul Acad. Miron Nicolescu din municipiul nostru (zona magazinului Penny – Petrom) nu a funcţionat iluminatul public, motiv care i-a indignat pe mulţi dintre cei care au trecut prin zonă, întunericul fiind un impediment în deplasarea în siguranţă a trecătorilor.

Totodată, câteva ore, în cursul serii de 12 martie, iluminatul public pe Bulevardul Bucureşti a fost oprit.

Adresându-ne directorului Giurgiu Servicii Publice SA (GSP), Adrian Răcaru, societatea care are în atribuţii întreţinerea iluminatului public din municipiu, acesta ne-a precizat următoarele:

Este adevărat, au fost câteva defecţiuni. În primul rând, pe Academician Miron Nicolescu, am avut o avarie la un cablu subteran care a fost rupt, şi a durat puţin până am identificat problema şi am reuşit să facem supratraversare pentru alimentarea stâlpilor cu energie electrică. În ceea ce priveşte situaţia de pe Bulevardul Bucureşti, acolo a fost o problemă a celor de la ENEL, un punct de aprindere defect, dar şi această problemă a fost remediată relativ repede. Nu avem ce face, cetăţenii trebuie să înţeleagă că sunt defecţiuni care pot să apară oricând, la Giurgiu discutând, pe de altă parte, şi despre o reţea electrică destul de îmbătrânită, care de abia de acum se modernizează”, a mai precizat Adrian Răcaru.

(A.L.)