Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie,a fost autosuspendat din funcție, alături de alți doi membri marcanți ai PSD, este vorba de către deputatul Sebastian Ghiță, patronul postului România TV și Dan Șova. Victor Ponta și-a justificat gestul spunând că , pe de-o parte unii dintre membrii social democrați au probleme de imagine , apărând în spațiul public în ipostaze jenante și că alții vor trebui să-și lămurească mai întâi problemele cu justiția, referindu-se la Dan Șova.

Marian Vanghelie a fost filmat de o echipă a WowBiz în timp ce  agresa o echipă paparazzi de la emisiunea celor de la  (Kanal D. Reacția lui Vanghelie, completată de stenogramele unor discuții dintre Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, interceptate de DNA, arată clar că în acest moment există tensiuni mari  în PSD.

După ce a fost surprins de paparazzi în timp ce lua cina cu Oana Mizil și soții Mihaela și Mircea Geoană, primarul care este, Marian Vanghelie,  le-a blocat calea paparazzilor cu mașina sa și a început să-i înjure pe cei ce-l fotografiau și-l filmau. El a crezut  că în spatele acestei acțiuni se ascunde de fapt deputatul PSD Sebastian Ghiță, un foarte apropiat al lui Victor Ponta. Iată în rândurile de mai jos care a fost dialogul disputei…

  • Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriți?
  • Paparazzi: Bună seara. Cine vă urmărește? Nu v-am urmărit.
  • Marian Vanghelie: De ne urmăriți, mă? Băă, îl arestăm pe Ghiță?! Bă, f…ți m…ții mă..tii! Îl arestăm pe Ghiță, mă? Fu..vă m..ții-n gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru! Fii atent ce-ți spun: că am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă va mai prind o dată, vă bag în spital!
  • Paparazzi: Ne scuzați!
  • Marian Vanghelie: Băă, dă-te dracu-n mo..ții m…tii!

Apoi Marian Vanghelie s-a năspustit cu pumnii și picioarele peste mașină. ( Vezi Video )

1 COMENTARIU

  1. Cea mai oribilă înjurătură a…poporului român!Am auzit-o prima dată cu ceva ani în urmă la un meci de fotbal din Valea lui Gheorghiță.Eram cu toții copii ,dar cel care a rostit înjurătura cu pricina a primit o corecție”soră cu moartea” de la destinatar ,iar când părinții din Cărămidari au aflat tărășenia,i-a mai tras și tatăl câteva scatoalce.Foarte urât din partea lui Vanghelie,el nu poate primi o corecție de aceleiași fel ca mai sus,dar filmulețul postat ar trebui sa-l doară zdravăn!Și dacă nici nu-i pasă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.