Din data de 23 mai, Dan Dumitrescu a fost reinstalat în funcţia de director general al Direcţiei Sivice Giurgiu. Asta  după ce acesta s-a judecat în instanţă mai bine de un an şi jumătate cu Regia Naţională a Pădurilor pentru detaşarea sa nejustificată şi abuzivă, ca şef al Ocolului Silvic Giurgiu. Directorul Dumitrescu ne spunea că artizanul acestei dislocări a sa din funcţie a fost acelaşi diabolic Marin Anton, ex-preşedinte al PDL Giurgiu, în prezent vopsit în galben, ocupând funcţia de vicepreşedinte al PNL Giurgiu.

O comandă politică ordinară a celui care are ca slogan de principiu în relaţia cu ceilalţi: ”Să călcăm pe cadavre!”, deşi el însuşi este un cadavru în descompunere, ca şi regimul portocaliu pe care l-a slujit. Aranjamentul făcut de Anton cu Lazlo Borbely , fost ministru al  Mediului, nu a avut însă rezultatul scontat, decât parţial. Iniţial pentru a fi înlăturat din funcţie, lui Dan Dumitrescu i s-a trimis (după procedura obişnuită!), pe cap zeci de controale.

Negăsindu-se nimic relevant s-a apelat la o altă chichiţă. Dan Dumitrescu a fost detaşat la Ocolul Silvic Giurgiu “pentru ca unitatea să fie eficientizată”!? În locul său ministrul secretar de stat l-a preferat pe Tavi , un neica nimeni,  Anghel Octavian. Un tânăr din Ploieşti , fidel până la icter, ciumei portocalii, al cărui unic merit pentru a ocupa acest post era  acela că fusese coleg de liceu cu… Roberta Anastase !! De precizat că în toată această perioadă Tavi nu prea a fost văzut pe la Direcţie, ci doar tăind frunză la câini pe la sediul PDL Giurgiu, unde probabil a repetat până la exasperare  crezul de viaţă al preşedintelui Marin Anton: “Călcaţi pe cadavre!”

Păduraru’ L. Hamite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here