Poze-Imagini-cu-Betivi-12 Foto: Un tânăr care a încercat să sărbătorească prima sa zi de muncă  după ce și-a dat seama că a făcut o faptă rea …ca și tinerii din povestea de mai jos 

În data de 14 septembrie poliţiştii Postului de Poliţia Vărăşti au fost sesizaţi de G. P., un bărbat de 55 ani, din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, că în noaptea de 13/14.09.2015, persoane necunoscute au pătruns în locuinţă de unde i-au furat  mai multe bunuri. 

         În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Comana, cinci zile mai târziu ( în ziua de 19 septembrie), i-au identificat pe  P. V., un tânăr de 30 ani, din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, stabilit fără forme legale în comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu şi pe I. F., un tânăr de 25 ani, din municipiul Bucureşti. Cei doi, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în locuinţa lui G. P. din satul Dobreni, comuna Vărăşti, de unde au sustras 9 covoare,  2 televizoare LCD, seturi de lenjerie veselă, etc.

Ciudat este că hoții nu au ezitat să ia din casa păgubitului până și cele 84 de sticle cu băuturi alcoolice (whisky, cognac) pe care le-au găsit împreună cu  15 sticle cu vin, părând că se pregăteau să sărbătorească spargerea cu prietenii!  Prejudiciu creat se ridică la aproximativ 23.000 lei!

         Cei doi hoți înainte de a gusta din ”pradă” , fiind  reţinuţi pe bază de Ordonanţă pentru 24 ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Giurgiu. La data de 20.09.2015. Judecătoria Giurgiu a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, după expirarea ordonanţei de reţinere. (Jurnal)