Joi, 4 iulie, în jurul orei 00.30, politistii giurgiuveni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, de 50 ani, din municipiul București, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul ca în seara zilei de 03.07.2018, în jurul orei  22.00, un fost angajat, i-a sustras o autoutilitară dintr-un garaj, din municipiul București și intenționează să se deplaseze, pe raza județului Giurgiu.

La scurt timp după ce polițiștii au fost sesizați că autoutilitara a fost sustrasă din municipiul București, aceasta a fost a fost identificată pe raza comunei Roata de Jos, județul Giurgiu fiind condusă de un tânăr, de 21 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu.

De asemenea, tânărul depistat este bănuit că ar fi sustras din vehicul o antenă și o stație emisie-recepție, un instinctor, o trusă medicală și o instalație de încălzire, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 10.000 lei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Jurnal)