Problema mizeriei şi a disconfortului create cetăţenilor de către câinii de companie, revine în actualitate.

Primarul Municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu ,  declară că Primăria Giurgiu a găsit soluţii pentru ca pe viitor să nu mai apară discuţii pe această temă ce pare a nu mai avea sfârşit.

Care sunt ele, când vor fi  aplicate la nivelul Municipiului şi unde,  ne precizează tot  primarul municipiului Giurgiu.

 

2 COMENTARII

  1. Animalele pot fi inofensive, imbecili si periculosi sunt stapani care au impresia ca dragostea lor pt animale le permite sa isi scoata animalutele fara a respecta norme minime de igena. Faptul ca unii iubesc animalele nu inseamna ca noi ceilalti trebuie sa calcam in excrementele lor, trebuie sa le suportam mirosul si chiar prezenta. Civilizatia este inca o necunoscuta iar respectul pentru ceilalti nu face doi bani. Noi trebuie sa va respectam iubirea voastra pentru animale iar voi ne faceti cadou excrementele patrupedelor voastre. Cei care iubesc copiii ar trebui sa ii lase sa isi faca nevoile in mijlocul drumului, intrucat iubirea justifica totul. Sunteti un oras de talibani, needucati, care inca nu aveti minime norme de civilizatie. Sunteti de cacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here