După ce a precizat că plecarea sa în străinătate s-a datorat nevoii de a se odihni câteva zile, premierul Victor Ponta n-a omis, marți, 25 noiembrie , să fie încă o dată sarcastic cu jurnaliștii: După un an foarte greu, da, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului, a afirmat Ponta.Toate minciunile și poveștile pe care le-ați văzut, de stăteați aseară să pândiți avioane private care urmau să vină din Lună, note de plată despre ceva, cel puțin toți cei care mă cunosc de 40 de ani știu că nu beau whisky, poate alți președinți, nu eu. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareș Bogdan ofițer acoperit care prezintă aceste lucruri”, a mai declarat premierul.

Ce nu a spus Victor Ponta este însă faptul că atunci când te duci să te odihnești nu o faci în cluburi de noapte, cu băieții. Inițial el declarase că pleacă cu familia în concediu pentru ca ulterior soția sa, Daciana, să ia drumul Austriei, iar el să ajungă, alături de  Sebastian Ghiță, în Dubai.  Cei ce îl cunosc pe premier de 40 de ani mai știu de asemenea că atunci când era mic, întradevăr Victor Viorel nu consuma tării!

Cel mai ciudat lucru însă rămâne aversiunea sa față de jurnaliști, aversiune care nu se justifică atâta timp cât premierul este persoană publică, conduce un guvern, iar pentru orice jurnalist din orice colț al lumii această escapadă n-ar fi rămas netaxată, cetățenii fiind curioși să afle unde își petrece primul lor ministru, nopțile. În privința aluziei sale la adresa jurnaliștilor care lucrează ca ofițeri acoperiți n-am avea decât un singur lucru de spus: ”Mai răsfirați domnilor, mai răsfirați…! (Marian TARU)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.