În data de 23.01.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au organizat şi desfăşurat în zona de competenţă o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi contrabandei.

Astfel, în jurul orei 15.00, aceştia au oprit în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, un autovehicul marca Volkswagen Caravelle condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 49 de ani. În urma controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit peste 1.500 de metri de material textil pentru care cetăţeanul bulgar a prezentat o factură fiscală emisă în data de 23.01.2015. În urma cercetărilor s-a stabilit că factura nu îndeplineşte condiţiile de formă şi conţinut ale uneia autentice, aceasta fiind falsă.

Bunurile în valoare de 6.380 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. (Marian TARU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.