femeia-perfecta

4 COMENTARII

  1. Dar oare vreo domnișoară sau domniță care lucrează la acest ziar nu a avut vreo tresărire de orgoliu feminin sau de repulsie când cineva din redacție a hotărât să publice acest desen făcut de un handicapat pentru handicapați?Mă refer la domnișoara Theodora,care a scris acel articol foarte frumos și documentat despre Bâlciul din Giurgiu!Un asemenea desen îl mâzgălesc golanii prin WC-urile turcești din gări însoțit de texte pornografice!Nu de vorba că”latră câinii în Giurgiu” trebuie să ne fie rușine,ci de cei cu mintea bolnavă care admiră un asemenea desen!

  2. Atunci il anulam pe Eminescu care a scris si poezie erotica, pe Creanga care a scris Povestea P…. Mai usor cu atitudiniile pudice ca suntem penibili. Oamenii inteligenti au simtul umorului.

  3. A face o paralelă între un desen,în care un corp femeiesc a fost mutilat și redus doar la funcția de reproducere și poezia de dragoste din opera lui Eminescu nu are niciun fel de relevanță.Cât privește Povestea…”Dânsei”,se știe că”Bădia” a citit-o la o întrunire anuală a „Junimii”,deci într-un cerc restrâns și privat de bărbați,fiind împănată cu expresii populare și haioase de se tăvăleau de râs confrații în ale scrisului,apoi au cinstit evenimentul la”Bolta Rece”. A avea simțul umorului depinde și de calitatea umorului,că dacă e de prost gust…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here