Jandarmii giurgiuveni au intervenit astăzi la o instituție de învățământ preuniversitar din municipiul Giurgiu (Colegiul Tehnologic „Viceamiral Ioan Bălănescu”), unde un elev a fost văzut folosind un dispozitiv cu electroșocuri. Profesorul de serviciu al unității școlare a sesizat patrula Jandarmeriei aflată în misiune în acea zonă, iar jandarmii l-au identificat pe tânăr.

Elevul de 18 ani din comuna Călugăreni se juca cu acel dispozitiv pe holul instituției, arătându-le celorlalți colegi cum funcționează.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept al obiectelor periculoase în sediul instituțiilor publice, iar dispozitivul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

#Siguranța elevilor se află permanent în atenția noastră! Am intervenit astăzi la o instituție de învățământ preuniversitar din municipiul Giurgiu, unde un elev a fost văzut folosind un dispozitiv cu electroșocuri. Profesorul de serviciu a sesizat patrula #Jandarmeriei aflată în misiune în acea zonă, iar jandarmii l-au identificat pe tânăr. Elevul de 18 ani din comuna Călugăreni se juca cu acel dispozitiv pe holul instituției, arătându-le celorlalți colegi cum funcționează. Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept al obiectelor periculoase în sediul instituțiilor publice.

Posted by Jandarmeria Giurgiu on 22 Martie 2018