Jandarmii giurgiuveni au intervenit astăzi la o instituție de învățământ preuniversitar din municipiul Giurgiu (Colegiul Tehnologic „Viceamiral Ioan Bălănescu”), unde un elev a fost văzut folosind un dispozitiv cu electroșocuri. Profesorul de serviciu al unității școlare a sesizat patrula Jandarmeriei aflată în misiune în acea zonă, iar jandarmii l-au identificat pe tânăr.

Elevul de 18 ani din comuna Călugăreni se juca cu acel dispozitiv pe holul instituției, arătându-le celorlalți colegi cum funcționează.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept al obiectelor periculoase în sediul instituțiilor publice, iar dispozitivul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

#Siguranța elevilor se află permanent în atenția noastră! Am intervenit astăzi la o instituție de învățământ preuniversitar din municipiul Giurgiu, unde un elev a fost văzut folosind un dispozitiv cu electroșocuri. Profesorul de serviciu a sesizat patrula #Jandarmeriei aflată în misiune în acea zonă, iar jandarmii l-au identificat pe tânăr. Elevul de 18 ani din comuna Călugăreni se juca cu acel dispozitiv pe holul instituției, arătându-le celorlalți colegi cum funcționează. Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept al obiectelor periculoase în sediul instituțiilor publice.

Posted by Jandarmeria Giurgiu on 22 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here