pic_2100_77230400 (1)Ȋn data de 19 august, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţeanul bulgar Iliyan R, în vârstă de 34 de ani, la volanul unui microbuz care circula pe ruta Bulgaria- Polonia.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontierăau descoperit, în locul destinat bagajelor, cantitatea de 1000 pachete de ţigări, fără marcaje fiscal,pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

La cercetări,persoana în cauză a declarat că a procurat ţigările din Bulgaria pentru a leface cadou unui coleg de serviciu din Polonia.

Poliţişii de frontieră au procedat la ridicarea întregii cantităţi de ţigări în valoare de 16.000 lei şi în cauză au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete.

În continuare, poliţiştii de frontierădesfăşoară activităţi specificepentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate masurile legale ce se impun.

 (Jurnal)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here