Campania electorală  pentru Euro Parlamentare  anunţată că va începe  vineri 25 aprilie, pentru PSD Giurgiu a început cu o zi mai de vreme în cadrul conferinţei de presă săptămânale . Conferinţa a fost susţinută de către chiar preşedintele organizaţiei judeţene, Nicolae Bădălău. Acesta  a prezentat la început câteva din măsurile  discutate într-o şedinţă de guvern ce se intenţionează a fi aplicate în viitorul apropiat ( scutirea pe impozitul reinvestit , eliminarea a 70 de taxe etc), dar care nu vor afecta bugetul consolidat al statului . Nicolae Bădălău mai declara că acest guvern a reuşit performanţa absorbţiei de fonduri europene pentru agricultură de peste 70% , că  din 20 mai începe   o nouă etapă de  depunere a proiectelor pentru accesarea fondurilor europene şi că guvernul Ponta are în vistierie 150 de milioane de euro necesare ca şi contribuţie  a guvernului pentru derularea acestora. După cum ne aşteptam, s-a vorbit şi despre gestionarea inundaţiilor din județ,  fiind informaţi că PSD Giurgiu este pregătit deja cu materiale de construcţii , bunuri de  consum şi alimente pentru cetăţenii afectați, în eventualitatea că vor apărea astfel de cazuri. Spre finalul conferinţei ,Cristian Marciu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a dorit să aducă la cunoştinţa opiniei publice, prin intermediul presei,  că tocmai a participat la şedinţa Comisiei de Buget din cadrul Consiliului Judeţean unde pe lângă bugetul propus de Consiliul Judeţean  a fost prezentat şi bugetul echilibrat propus de PSD. Marciu a mai relevat faptul că și la această şedinţă, la care au participat 7 consilieri din cei 9 , culoarea politică  a comisiei  (egală în privința celor două partide adversare , PSD şi PNL ) a constituit factorul primordial, cuiul lui Pepelea fiind și de această dată consilierul PPDD. Marciu mai spunea că  în timp ce consilierii PNL au votat împotriva bugetului echilibrat, propus de PSD,  consilierul PPDD s-a abţinut de la vot  invocând faptul că nu a avut timpul necesar să aprofundeze cele două proiecte de buget întrucât acestea i-au parvenit chiar la începutul şedinţei. În aceste condiţii cele două proiecte s-au discutat doar…  (I.C.MANDU)

4 COMENTARII

  1. ECHILIBRÁ vb. 1. tr., refl. a (se) ține în echilibru, a (se) cumpăni. II. tr. 1. a efectua o echilibrare. 2. a face ca veniturile dintr-un buget să fie egale cu cheltuielile. (< fr. équilibrer)
    ECHILIBRAT, -Ă, echilibrați, -te, adj. 1. Care se află în stare de echilibru. ♦ (Despre două valori, prețuri, bugete) Just proporționat unul față de altul. 2. Fig. (Despre oameni) Cumpănit, ponderat, chibzuit. — V. echilibra. Cf. fr. équilibré.
    johny mai pune ma baiatule mana pe gramatica aia ca nu doare, inainte sa dai lectii. Daca taceai economist ramaneai

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.