12065678_10203688204125273_9054654998628214561_n-810x426În ultima conferință de presă a PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, copreședinte al Organizației a fost extrem de caustic  în declarații  la adresa activității colegilor săi și a politicienilor în general care după ce obțin un mandat își propun cu tot dinadinsul să parvină  : Nu mai doresc primari, viceprimari și consilieri care au afaceri cu statul . Nu mai vreau să văd că postează pe face book cât de  grijulii sunt ei de șantierele și lucrările din Giurgiu dar de fapt se dus că vadă propriile utilaje cum lucrează. Nu mai vreau să văd viceprimari, primari și consilieri care înainte de a lua mandatul au firmele pline de datorii sau intrate în insolvență,  iar pe urmă urcă firma până la cer.   

 Referindu-se la relația politică a liberalilor giurgiuveni  cu PSD-ul Gheorghe Ștefan a mai spus:  Nu mai vreau să văd colegi din PNL care nu fac Opoziție . Dacă nu curățăm clasa politică nu se va îndrepta nimic. Eu nu vreau să fac o asemenea fel de politică. Cine vrea să facă politică să renunțe la afacerile cu statul – a mai spus liderul PNL.

Întrebat ce părere are despre faptul că în ultima vreme  se acreditează faptul  că firmele lui Dumitru Beianu ar face  afaceri cu firmele lui Nicolae Bădălău, copreședintele PNL a spus:  Dacă se vorbește și este adevărat e treaba domnului Beianu, dar eu vă spun că nu împărtășesc așa ceva și nu voi sta la masă cu nimeni.      N-am avut în viața mea afaceri cu statul și nu vreau așa ceva,  a mai spus Ștefan precizând că după părerea sa cele mai păguboase afaceri pentru stat sunt cele făcute prin lobby politic. 

(Jurnal)