Pana-si-adversarii-ii-recunosc-calitatile---Florian-Nicolae-este-un-om-serios--A-facut-numai-lucruri-bune--a-sfintit-biserici--A-ajutat-oameni----Se pare că politicienii și-au schimbat stilul de a-și face campanie electorală. Dacă până acum arma principală era acuzația acum lucrurile par să se fi schimbat, politicienii alegând să se sprijine unii pe alții împotriva principalilor contracandidați . Asta se pare că se întâmplă și cu liberalii giurgiuveni. Altfel este greu de explicat  declarația copreședintelui PNL Giurgiu, Gheorghe ȘTEFAN din 7 mai,  în ședința ținută la sediul vechiului PDL Giurgiu.

La finalul conferinței, întrebat de jurnaliști dacă există posibilitatea ca deputatul PSD, Florian Nicolae, să se îndrepte către ”aripa” PNL, adică să candideze la Primăria Municipiului Giurgiu din partea liberalilor, Gheorghe Ștefan a replicat evaziv: Eu iubesc oamenii, în special pe cei de dreapta, iar domnul Florian Nicolae este un om de dreapta, iar prin ceea ce face creează un plus de valoare și are tot respectul din partea mea. Dacă, vreodată, drumurile noastre vor crea o oportunitate în vederea colaborării, cu mare drag….

Solicitat să explice dacă au existat până acum negocieri între reprezentanții PNL și deputatul PSD, răspunsul lui Ștefan a fost la fel de vag: Știti cu toții că domnul Florian Nicolae își dorește să fie primar. Și eu îmi doresc să ajungă primar. Că va fi din partea PNL, că va fi din partea PSDeste un tip valoros, este un tip care are experiență de viață, e un tip pe care-l apreciez prin ceea ce a făcut cu afacerea lui. E un bun gospodar”, a conchis Gheorghe Ștefan.

 ( Teodora NICOLAU)

 

2 COMENTARII

  1. Dar Domnița Ralu împărtășește aceeași opinie?
    Oricum, se vede că dl. Gheorghe Ștefan este un om politic orientat și cu simțul realității! Iar primul gospodar al oraşului trebuie să fie în primul rând un bun manager și cunoscător al problemelor urbei și locuitorilor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.