Cu puţin timp în urmă, consulul onorific al Bulgariei la Bucureşti, R.R., în vârstă de 32 de ani, din Silistra, a fost implicat într-un accident rutier pe raza comunei Adunaţii Copăceni.

Şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, comisar şef Marian Popescu, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Accidentul s-a produs pe DN5, în apropierea comunei Adunaţii Copăceni, mai exact cu doar câteva zeci de metri înainte de sensul giratoriu de la ieşirea din comună. În mod inexplicabil, şoferul a pierdut controlul volanului, şi s-a răsturnat pe câmp. A fost testat cu aparatul Dragger, iar rezultatul a fost 0. Nu are răni grave, doar câteva escoriaţii, dar a fost direcţionat către spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru investigaţii suplimentare. În momentul producerii incidentului, şoferul se afla singur în maşină!”, a mai precizat Marian Popescu.

Consulul onorific al Bulgariei conducea un autoturism Peugeot 207, înmatriculat în Giurgiu, proprietar fiind un bărbat din Bolintin Deal.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.