ponta-terminatorul-didoracdenis-51833155902807_51833155902807La finele ședinței ordinare a Consiliului Județean Giurgiu, de miercuri 5 august , consilierul Constantin Buduru , a comentat în cadrul unei discuții informale, avută  pe scările instituției, contrariat, absența consilierilor PNL de la ședință cât și  lipsa de reacție a consilierilor PSD  față de acest afront, declarând:

 După părerea mea PSD Giurgiu … este praf! S-a văzut că nu au un lider marcant, care să speculeze pozitiv această absență și   să –i facă zob pe cei de la PNL! Dacă eram în locul lui Cristian Marciu aș fi profitat de prezența televiziunilor și a presei locale și făceam imediat o conferință de presă. Cred că timp de trei ore     i-aș fi putut demola pe liberali, spunându-le giurgiuvenilor, în acest mod, că peneliștilor nu le pasă de ei! Trebuie precizat că era o ședință foarte importantă pentru toți cetățenii județului,  dar PSD –iștii n-au știu să profite de această ocazie…!

 N.red.  Îi dăm dreptate consilierului , căci în cazul de față sintagma cu ”Gura păcătosului, adevăr grăiește” se potriviește  de minune!

(Heliade CĂLIN)

 

 

 

 

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.