IMGP1304

Constantin Budescu (26 de ani) a revenit după accidentarea pe care a suferit-o la lotul național, a fost vorba despre o pubalgie, și a fost trecut rezervă la meciul dintre Astra și C.S. Botoșani. Înaintea partidei de la Giurgiu, golgheterul ”astralilor” a primit, pentru a doua oară la rând, trofeul  FOTBALISTUL LUNII, , concurs organizat de către Digi Sport.

Este un lucru important. Este plăcut să primești trofee. Am avut și eu perioade în care primeam trofee, așa că știu ce simte. Budescu este un fotbalist foarte bun atât pentru Astra, cât și pentru echipa națională. Sunt convins că, odată cu revenirea lui în echipă, altele vor fi rezultatele echipei”, a spus Dănuț Coman, președintele celor de la Astra, într-un flash-interviu acordat pentru Digi Sport.

Budescu, care a fost ales prin vot, declarat cel mai bun fotbalist român din Liga I în luna august a acestui an,  se află la a doua distincție consecutivă pentru că mijlocașul a câștigat concursul și în luna iulie.

(Kronikar)

 

1 COMENTARIU

  1. Cred ca va referiti la cazul geaernl al profesorilor universitari care au depasit o anumita varsta, iar raspunsul meu e valabil si pentru cazul domnului Beligan si pentru cazul geaernl.Exista posibilitati tehnice pentru ca anumite personalitati remarcabile penru un anumit domeniu sa poata tine prelegeri sau cursuri in calitate de profesor asociat sau alte variante asemanatoare de colaborare cu o institutie de invatamant superior. Incadrarea ca profesor universitar inseamna mai mult, ca timp, efort si tip de activitate decat sustinerea unor cursuri, si tind sa cred ca e mai bine sa fie asa decat alternativa ca o persoana care a depasit o anumita varsta sa fie incadrati „cu norma intreaga” ca profesor universitar. Nu cred ca Radu Beligan ar putea sustine in fiecare saptamana un curs, sa evalueze studentii si eventual sa evalueze, din postura de sef de catedra, si celelalte cadre didactice, si toate acestea sa le faca cu succes. Ar putea sustine cu siguranta o serie de prelegeri pentru studentii de la UNATC. Si, ar mai fi ceva. Cu toata admiratia si respectul pentru monstrii sacrii ai teatrului si filmului romanesc, ei au avut si sanse de afirmare in sistemul centralizat, au fost promovati „la tot poporu” prin reteaua de cinematografe si prin televiziune, fara sa fie concurati de oferta straina si avand sansa de a fi singurele vedete adevarate ale fostului regim. Pentru tanara generatie sansele de afirmare au fost limitate, si cred ca este nevoie sa acordam si celor care au crescut in umbra acestor personalitati sanse de a deveni lideri autentici ai societatii, daca au calitatile necesare, chiar daca nu se bucura de notorietatea celor din generatia anterioara.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.