mustatea-v

 

 

Cu partenerii noștri tradiționali de la Prefectura Ruse, a declarat luni 11 mai, într-o conferință de presă, Vasile Mustățea, președintele Consiliului județean Giurgiu, avem în lucru 10 proiecte pe HARD și unul pe SOFT, care trebuie depuse în această toamnă pentru a accesa fonduri europene pe infrastructură. Ținând cont că reglementările prevăd că poți accesa doar 4 proiecte pe Hard , iar pe al cincilea , în lucru, pe suprafinațare doar după ce termini unul, cred că vom renunța la cel pe SOFT. Deci, împreună cu prefectul de la Ruse voi stabili prioritățile. Oricum de vineri 8 mai prefectul de Ruse este președintele Euroregiunii pentru un mandat de doi ani în locul meu, iar eu am devenit vicepreședinte. La ședința de la Ruse a fost prezent și Ambasadorul României la Sofia care a lăudat activitatea Euroregiunii Danubius, dând-o ca exemplu de bună practică.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu a mai declarat printre altele:  Mă ocup personal de lucrările de modernizare a Drumului Județean 601, și menționez că acum se lucrează intens la Uzunu și Mihai Bravu. Sper ca aceste lucrări să se finalizeze până în luna octombrie, în așa fel încât să am o rezervă de timp pentru trimiterea documentației  în scopul  încasării celor 17 milioane de euro, din fondurile europene. Tot astăzi (n.n.- 11 mai) am dat ordin de începere a lucrărilor de modernizare și pe drumul județean care leagă localitățile Gogoșari și Vieru. Vineri 15 mai va avea loc recepția investiției de la Centrul Social de la Mogoșești,  un proiect depus în legislatura trecută și finalizat în această legislatură de mine, pe supracontractare – a mai precizat președintele CJ.

(Heliade CĂLIN)     

 

 

 

3 COMENTARII

  1. Maine cu siguranta inegalabilul, nemaipomenitul, imaculatul, omnipotentul si inocentul Badalau isi va aroga toate meritele afirmand ca tot ce misca in acest oras, judet este meritul efortului lui si a PSD-ULUI. Iar slugile lui de la cele doua sau trei bloguri comunistoide il vor aplauda si pupa in fund aruncand cu laturi in opozitie care trebuie starpita. Traiasca partidul si conducatorul iubit.

  2. Domnu Mustatea, nu ati inteles nimic, conducatorul iubit a adus acest minunat oras si judet in plina dezvoltare. Avem scoli moderne pentru ca el conducatorul a depus eforturi( EL FIIND UN MARE IUBITOR DE CARTE…DE COLORAT), avem spital de ultima generatie si medici superspecializati datorita lui, avem fabrici si uzine, locuri de munca. …Lasati-l domne sa viseze, de fapt saracu chiar ar trebui sa ne inspire mila pentru ca atunci cand nu mai sti cine esti si ce faci, din pacate esti victima unei boli dintr-o carte interesanta numita psihiatrie.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.