COMUNICAT DE PRESĂ: Am aflat astăzi cu uimire și neplăcută surprindere, din mass media, că am fost menționată de Agenția Națională de Integritate ca fiind în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 — 24 iunie 2014, timp în care aș fi deținut funcția de administrator al unei societăți comerciale, în același timp cu calitatea de deputat. Din comunicatul furnizat presei de ANI rezultă că aș fi fost informată despre declanșarea anumitor proceduri împotriva mea din partea instituției menționate, fapt total neadevărat.

Pentru a lămuri situația, vreau să aduc la cunoștința alegătorilor mei și tuturor cetățenilor județului Giurgiu următoarele:

Nu am fost notificată niciodată și în niciun fel de către Agenția Națională de Integritate referitor la faptul că aș fi acuzată de incompatibilitate. Nu am fost informată nici direct, nici indirect, nu mi s-a transmis nicio adresă sau convocare. Nici personal, nici telefonic, nici prin e-mail sau prin orice altă formă de corespondență.

În perioada reclamată de ANI, și, de altfel, în toată perioada de după validarea mandatului meu de deputat și până în prezent, nu am deținut calitatea de administrator la nicio societate comercială.

M-am adresat astăzi Agenției Naționale de Integritate, informând instituția că nu am fost contactată niciodată de vreun inspector sau alt salariat pentru a mă anunța că aș fi suspectă de vreo faptă care ar aduce atingere legilor în vigoare. De la Departamentul de Comunicare am fost anunțată că voi fi contactată de un inspector de caz, însă ulterior nu am fost căutată de nimeni din partea ANI.

Subliniez că îmi rezerv dreptul de a acționa în consecință, pe căile legale existente, după ce ANI va prezenta un raport oficial care să probeze respectiva acuzație, repet, una nefondată și total nejustificată.

Deputat de Giurgiu,

LILIANA CIOBANU

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.