COMUNICAT DE PRESA

Partidul Liberal Reformator (PLR), filiala județeană Giurgiu, dezaprobă modul în care președintele Consiliului Județean Giurgiu, Vasile Mustățea, consideră să se mobilizeze pentru mitingurile electorale ale lui Klaus Iohannis. Vasile Mustatea a solicitat, la mitingul desfășurat în data de 4 octombrie , la Craiova, să participe angajați de la mai multe instituții din subordinea Consiliului Județean Giurgiu. Astfel:

DGASPC, a avut target la această manifestare să mobilizeze un număr de 150 de angajați din cadrul Direcției pe care o conduce; Directorului, Alexandru Ciochir (secția îngrijire medicală) de la Spitalul Judetean Giurgiu i s-a impus un target de 3 persoane/secție, care să participe la întrunirea electorală de la Craiova, fiind pentru prima dată în istoria Spitalului când se solicită angajaților participarea la acest gen de acțiuni. Totodată Directorii Direcțiilor de Agricultură și Dezvoltare Rurală Giurgiu,  Transport , din cadrul CJ,  au fost solicitați să participe cu toti angajații instituțiilor pe care aceștia le au în subordine. SC EURO TECHNO GROUP (societate aflată în subordinea CJ Giurgiu, subfinanțată în mod intenționat de președintele CJ, Vasile Mustățea, în scopul falimentării sale),  a trebuit să participe cu toți salariații.

Totodată, PLR Giurgiu îi reamintește președintelui Organizației Municipale PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, că funcția de președinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I) „Sănătate, asigurată prin apă curată”, nu este una și aceeași cu funcția politică pe care acesta o deține de președinte al Organizatiei Muncipale a PNL; astfel nu se justifică solicitarea sa, atât a angajaților A.D.I cât și cei ai societătii aflate în subordinea A.D.I (SC APA SERVICE SA Giurgiu), să participe la mitingul despre care am amintit anterior.

Modul în care Dumitru Beianu înțelege să se implice în convocarea acestor persoane, evidențiază nevoia stringentă a acestuia de a atrage cât mai mulți adepți și simpatizanți, dată fiind plecarea masivă a membrilor din rândurile PNL Giurgiu, din ultima perioadă.

La aceasta dată PNL Giurgiu mai are doar 4 primari și, ca urmare a acestui aspect, deloc confortabil liderilor PNL , mobilizarea la activitățile electorale, prin participarea masivă a electoratului din zonele rurale, este aproape imposibil de realizat. În acest sens numărul de 1000 de persoane, stabilite să participe la manifestația publică de la  Craiova, nu a mai putut fi întrunit, decât prin mobilizarea oamenilor la nivel de municipiu.

Pe cale de consecință, consilierii județeni PLR, vor solicita explicații, in mod public, în cadrul viitoarei ședințe a Consiliului Județean, cu privire la acest mod de a face politică, atât președintelui CJ Vasile Mustățea, cât și directorilor de direcții din subordine, despre care am amintit mai sus.

PS: Daca liderul PNL Giurgiu, Vasile Mustățea intenționeaza să ne contrazică, îl informăm  că există dovezi clare, fotografii, care să ateste cele expuse.

Președinte PLR Giurgiu – TOMA Petcu

2 COMENTARII

1. petcule esti un oportunist de clasa neliberala…ai uitat pe unde ai trecut si de unde ai plecat!nu mai face atata zgomot ca tot un ageamiu ramai.esti un vesnic nerecunoscator si un om de paie care se lasa aprins de o bucatica de fosfor doar pentru a profita de anumite avantaje…rusine petcule , rusine te rugam sa lasi pnl ul in pace si vezi ti de basica ta din tolba lui slabiceanu .esti un toma necredinciosul cu riscul de a deveni o javra ordinara a politicii locale.

2. Poate ca ai dreptate „Fermierul lui Mustatea”, dar cand era Petcu la pnl marea masa a oamenilor veneau din judet, la astfel de activitati. Cat timp crezi ca poti sa te mai ascunzi in spatele „fosilelor” si crede ma, sunt multe si unele greu de eliminat in politica Giurgiuveana, dar timpul le rezolva pe toate. Vezi Vladu la ppdd sau psd, Marciu la psd, Mustatea pnl,……etc. Tineretul trebuie sa ia atitudine sau ramanem in umbra lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!