Începând cu data de 8 noiembrie prin dispoziţia Şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, domnul comisar şef de poliţie POPESCU MARIN a fost împuternicit în funcţia de adjunct al Inspectorului şef la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu. Din 2004şi până în prezent comisarul Popescu Marian a fost şeful Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

POPESCU MARIN este născut la 18 octombrie 1963, în comuna Poiana Lacului, judeţul Argeş, este căsătorit şi are un copil. Este absolvent al Academiei Militare de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi al Cursului Postuniversitar – Specializarea „Management”, din cadrul Centrului de Studii Postuniversitare al M.A.I., Bucureşti.

Din anul 1985 este încadrat în structurile Poliţiei Române, iar aproximativ 24 de ani din cariera de poliţist şi i-a dedicat poliţiei rutiere, unde a ocupat funcţii de execuţie şi comandă.

Colectivul Inspectoratului îi urează succes în îndeplinirea obiectivelor generale şi sectoriale ale Poliţiei Române şi nu în ultimul rând, multă sănătate! (Jurnal)

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.