În prima conferinţă de presă, organizată  de noul purtător de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, acesta  a dorit să precizeze opiniei publice giurgiuvene  două lucruri, considerate de dumnealui, de interes. Acestea au făcut referire la speculaţiile făcute de o parte a mediei din Giurgiu, precum şi către  politicienii ostili proiectelor PSD, privind  geanta domnului vicepremier Liviu Dragnea cât şi la recentele  ridicări ale persoanelor vârstnice din Gorj către organele de anchetă, şi duse la interogatorii, tocmai în Capitală,  cu autocarele…

Despre geanta cu minuni  a domnului vicepremier Liviu Dragnea, purtătorul de cuvânt a spus că speculaţiile legate de geanta vicepremierului ,făcute de oponenţii politici şi o parte a presei sunt irelevante. Aceste speculaţii pornesc de la dorinţa unor politicieni de a izola acest judeţ, de a nu putea aduce fonduri cu care să se poată da o şansă comunităţilor  județului, să se dezvolte.

În privința celui de-al doilea punct, Cuc  a spus: Vă spun că sunt foarte dezamăgit ca om,  despre felul cum se desfăşoară justiţia în zilele noastre. Constat cu surprindere că ne-am întors mult în timp şi am involuat în loc să evoluăm. Mă refer la ce s-a întâmplat în data de 24  octombrie, la ora patru dimineaţa, când oameni simpli, oameni de la ţară au fost ridicaţi precum cei mai mari infractori. Tragic este că am observat că au fost emise mandate de aducere pentru 10 persoane care erau decedate, fiind o mare sincopă a celor care instrumenteză aceste cazuri. Sunt de acord cu stârpirea corupţiei, a evaziunii fiscale , a persoanelor care fac trafic de influenţă,  dar nu pot fi de acord să-ţi baţi joc de categoria socială care a muncit şi a pus umărul la dezvoltarea acestei ţări – a mai  spus purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, domnul Răzvan Cuc. (I.C.MANDU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.