colindatori Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu şi-a deschis porţile pentru a primi colindătorii. Grupuri de colindători, de la grădiniţele şi şcolile generale din municipiul Giurgiu, au colindat în sediul Inspectoratului de Poliție. Colindători au fost copii, începând de la grupa mică a grădiniţei până la clasele a-VIII-a de la şcolile generale. Este o tradiţie ca poliţiştii să primească în această perioadă colindători. Lângă Bradul de Crăciun, poliţiştii au primit cu bucurie colindătorii, fiind emoţionaţi de colindele şi urările făcute de aceştia pentru noul an.

După datina străbună, urările   au fost răsplătite, aşa cum se cuvine, cu daruri oferite de către poliţişti. Tinerii au fost încântaţi de ospitalitatea gazdelor şi au promis că vor reveni şi la anul.

Polițiștii au fost colindați și de câțiva reprezentanți din mass-media locale care au adus în Inspectorat bucuria și atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Judeţean Giurgiu a mulțumit colindătorilor pentru urările făcute, transmițând polițiștilor și cetățenilor giurgiuveni să petreacă sărbătorile cu bucurie și în liniște , urând tuturor „CRĂCIUN FERICIT!” și „LA MULȚI ANI!”.

(Jurnal)