După moartea actorului Toni Tecuceanu, survenită în urma infestării cu virusul AH1N1, s-a constatat, la nivel naţional, o creştere a cererii pentru vaccinul împotriva noii tulpini de virus gripal. Şi în Giurgiu, după o perioadă în care s-a constatat aceeaşi relaxare, s-au înmulţit cererile de vaccin. După cum ne preciza directorul Autorităţii pentru Sănătate Publică Giurgiu, doctor Paul Marinescu, la nivelul judeţului nostru au fost repartizate, într-o primă fază, 5600 de doze de vaccin împotriva gripei AH1N1. „În afară de acestea, alte aproape 11000 de doze de vaccin împotriva gripei sezoniere au fost distribuite către judeţul nostru – mai preciza Paul Marinescu. Cele 5600 de doze împotriva noului virus gripal au fost deja distribuite către grupele de risc, dar, până de curând, acestea nu au fost utilizate. Acum aşteptăm ca, în cursul zilei de luni, 11 ianuarie, să mai primim de la minister alte cinci mii de doze, urmând ca, în funcţie de necesităţi, să mai solicităm ministerului alte doze!”, a mai precizat Paul Marinescu.

Cetăţenii care doresc să se vaccineze împotriva noului tip de gripă o pot face numai la cabinetele medicilor de familie. De asemenea, se are în vedere înfiinţarea unui centru pentru vaccinare, fie în sediul Autorităţii pentru Sănătate Publică Giurgiu, fie, în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile de spaţiu şi utilităţi, în incinta Policlinicii Giurgiu.

Oana CĂLIN

1 COMENTARIU

 1. Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

  Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59).. Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).
  Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

  Cea mai buna protectie este vitamina D3.. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna.. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)… In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi.. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

  Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

  Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

  Au inceput sa moara DIN CAUZA VACCINULUI ( NU DIN CAUZA BOLII) din ce in ce mai multi oameni. Acum, cu perfidie, multi sunt contabilizati ca fiind imbolnaviti cu gripa porcina (vorba medicului Puscasu: oricine moare acum, are gripa porcina)

  http://stirileprotv .ro/ah1n1- ro/ultimele- informatii/ mort-la-28- de-ani-nu- se-stie-daca- isi-facuse- inainte-vaccinul -contra-ah1n1. html

  http://eufrosin. wordpress. com/2009/ 11/13/baxter- prinsi-cu- virusi-straini- in-vaccin/

  http://www.youtube. com/watch? v=YEWGHhuTa7w

  http://eufrosin. wordpress. com/2010/ 01/13/vaccinul- ucide-un- medic-din- cluj-mort- a-doua-zi/

  http://eufrosin. wordpress. com/2010/ 01/14/medicii- refuza-sa- se-vaccineze- virtutile- lipsei-de- disciplina/

  http://www.razboint rucuvant. ro/2010/01/ 12/un-medic- curajos-despre- pandemie- si-vaccinare- suntem-mintiti- pe-fata-este- o-vanatoare- de-morti- acum/ ;

  Mai sunt si alte articole la aceasta ultima adresa

  Abia din seara asta au inceput sa mai razbata cateva stiri si la tv, de exemplu cea cu ancheta U.E.asupra culiselor acestei „pandemii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here