iarna copiii imagini animate

Sediile Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi S.T.P.F Olt au răsunat în aceste zile  de colindele mai multor grupuri de copii, care au vrut să transmită poliţiştilor de frontieră urările lor pentru Crăciun şi Anul Nou.

 Joi 17 decembrie, poliţiştii de frontieră din Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost vizitati de mai multe grupuri de colindători, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, elevi de la Şcoala Gimnazială numărul 5 ”Emil Gulian”, Şcoala Generală numărul 7, Şcoala Generală numărul 8, Grădiniţa Prichindeii şi copii de la Casa ”Sfântul Ioan”, din municipiul Giurgiu.

Spre încântarea lor, copiii au fost aplaudaţi, felicitaţi şi răsplătiţi cu cadouri de către poliţiştii de frontieră prezenţi la datorie, pentru frumoasa iniţiativă de a prevesti într-un mod atât de plăcut venirea Sărbătorilor de Iarnă.

Şi polițiștii de frontieră de la Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt au întâmpinat la sediul lor copii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 Corabia care, sub îndrumarea doamnei educatoare, au interpretat mai multe colinde de Crăciun, lângă bradul împodobit.

(Jurnal)