Premierul Victor Ponta a intrat într-un scurt concediu. Stresul alegerilor cât și eșecul înregistrat , cu siguranță l-a afectat extrem de tare pe actualul premier al României. Iată de ce puțină liniște,  după tot ce s-a întâmplat,  nu strică, probabil au spus cei apropiați…Dar pentru a pleca mai întâi trebuia să dea cuiva frâiele guvernării .

Iată de ce premierul Victor Ponta și-a delegat, prin decizie, atribuțiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicata în perioada 19-24 noiembrie, anunță Mediafax. Decizia de delegare a atribuțiilor a fost semnata marți 18 noiembrie, de șeful Guvernului.

Surse oficiale au declarat anterior că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, interval în care activitatea Guvernului va fi coordonată de către vicepremierul Gabriel Oprea. Potrivit acestora, premierul a simțit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidențiale, pe care le-a pierdut în fața lui Klaus Iohannis.

Cetățenii se întreabă în acest timp ce se va întâmpla însă cu bugetul României,  dacă vor crește taxele și care este deficitul bugetar… Situația a fost descrisă de unii analiști astfel: ”Țara arde și baba se piaptănă!”

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca bugetul i-a creat fibrilatie premierului, insa nu inteleg de ce ca doar el afirma ca Romania este in crestere economica.
    Cred ca urmatoarea lovitura ar fi divortul de Daciana si plecarea de la guvernare. Oare a invatat ceva PSD-UL din asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.