Recent, pe blogul unui membru PNL, Ciprian Danciu, era inserat un material acuzator la adresa liderilor PSD Giurgiu, respectiv a unor societăți susținătoare a acestora: Marian Mina, decizii cu iz penal?- PSD Giurgiu între ”iubesc România” și ”iubesc S.C. Gecor”.

Fără a mă erija în apărătorul acestora și fără a comenta în vreun fel conținutul materialului sau veridicitatea informațiilor cuprinse în articol, aș menționa totuși că autorul acestui articol nu are nici competența și nici probitatea morală de a vorbi despre un astfel de subiect.

El nu este altcineva decât soțul președintei Organizației de Femei din PNL Giurgiu,  Danciu Dana Andreea. Cei doi au devenit cunoscuți doar de giurgiuvenii care s-au trezit mânjiți pe la clanțe, în ultimii doi ani, cu murdăriile aruncate  pe un  blog personal.

Despre doamna Danciu (La mulți ani, doamnă, de Sf. Andrei!),  nu aș putea spune decât că este casnică și doar  atât , căci despre alte fapte notabile decât acela de a-i pregăti cina soțului și a-i corecta materialele ”acide” (zice-se!?), de pe blog, n-avem vreo știre.

Poate doar faptul că, așa cum ne spuneau persoane din interiorul PNL Giurgiu, ”casnica” ar fi fost impusă de le Centru. Adică, liberali, liberali , da’ când vine vorba de un post de conducere , tot autoritatea liderilor de la centru este cea care primează.

Așa că în privința doamnei Danciu, la învestirea în funcție n-a mai fost  nevoie de întrebarea: dar pe dumneavoastră ce vă recomandă?! A fost suficientă decizia mahărilor de la Capitală.

Prin acest gest a fost înlăturată principala pretendentă la această funcție, Anca Stănișteanu, fiica reputatului liberal, o nucă tare pe care n-o prea puteai rostogoli la comandă, în funcție de interesele de grup sau de partid.

Așa că hai cu Andreea Danciu, pe post de președintă, ca să hibernăm  liniștiți!

Și  drept mulțumire pentru acest adevărat privilegiu, nemeritat, hai să tragem noi cu praștia în geamurile adversarilor politici! După cum vedeți,  liberali servili față de stăpâni, soții Danciu nu iartă pe nimeni,  mai ales pe colegii de partid,  atunci când prin preajmă apare vreo oportunitate.

Probabil din deformație profesională, de vreme ce plecările dese ale lui Ciprian Danciu în Afganistan sunt ținute ”top secret” de colega sa de cabale!  Până când vom afla  dedesubturile blogului administrat  de familia Danciu ne vom mulțumi să privim cu detașare exercițiile grotești de vizibilitate a unei femei casnice ( baza)  și a soțului  doamnei președinte (acidul), singurul titlu de glorie ce i se poate atribui deocamdaă membrului PNL?! O formulă politică despre care cei doi speră să le asigure succesul.

În consecință domnule Danciu, tratează-ți frustrările cu soluția aia ce dă titlul blogului pe care-l păstorești, și atunci când  vine vorba de influențe politice și despre legalitate, înainte de a ridica piatra ar trebui să îți amintești de sintagma: Uite cine, de cine vorbește?!

(City ZEN)