Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, luni, după o întrevedere cu premierul Victor Ponta, că partidul pe care îl conduce va susţine Guvernul Ponta 4. Man a mai afirmat că secretarii de stat ai PPDD rămân în noul Executiv.

”PPDD susţine Guvernul Ponta 4. PPDD are secretari de stat, rămân toţi pe care i-am avut, suntem convinşi că lucrurile vor funcţiona în continuare. Membrii PPDD şi deputaţii PPDD sigur vor susţine proiectele Guvernului. Nu le putem impune să voteze Guvernul, fiecare face ce-i dictează conştiinţa”, a precizat Simona Man.

În realitate  nici ea nu este prea convinsă în ce film joacă, dar din când în când mai apare pe sticlă să nu uite ”boborul” lui nea Dan că este şefă de partid. De fapt, partidul lui Diaconescu este un fel de cloacă populată cu tot felul de indivizi de pripas,  un circ  ieftin,  dezarticulat, fără cap, fără coadă, și mai ales fără… direcţie! De fapt acest PPDD este o apologie a grotescului!

Dar iată căteva date despre onorabila doamnă Simona Man , preluate  de pe realitatea.net.  Se spune  despre Simona Man că s-ar ocupa cu vânzarea de maşini la mâna a doua. Presa a relatat următorul episod :  împreună cu concubinul ei, (prin firma SC Autojile SRL), Simona Man cumpăra autoturisme de lux din SUA la preţuri mici, mergea cu ele în Germania ( locaţie în care concubinul aranja actele şi făcea contractele de vânzare-cumpărare, dublând preţurile maşinilor), apoi acestea erau vândute în ţară sau mai rău, banii erau încasaţi şi maşinile nu mai ajungeau la cumpărători. Așa ar fi fost păcăliţi: viceprimarul Drăgan Ion din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu (spoliat de suma de 250.000 euro) şi Vlad Ion, din Slatina, soţul prim-procuroarei din Parchetul Slatina, care a fost înşelat la rândul său cu suma de 50.000 de euro, pentru o limuzină BMW. Pe lista de ţepuiţi ar figura chiar şi celebrul chirurg cardiovescular, dr .  Şerban Brădişteanu, înşelat şi el cu suma de 150.000 euro tot pentru un autoturism de lux.

O altă afacere controversată în care a fost implicat numele şefei de la Partidul Poporului,  viza unele tranzacţii cu o moară din localitatea Dorobanţi, caz în care  Man  a fost acuzată de înşelăciune. În final, am păstrat partea amuzantă a poveştii despre Simona Man… Stimata doamnă președintă pretinde, nici mai mult nici mai puţin , că ar fi nepoata mareşalului Averescu, cel care a înfiinţat în perioada interbelică partidul Liga Poporului!? Minciuna gogonată a fost însă  uşor de demontat.  Dacă ar fi fost nepoata mareşalulu, ea ar fi trebuit acum să aibă minim 70 de ani.

Minciunică, minciunică, doamna Man… chiar aşa, la Partidul Poporului se minte oare în direct ?