medic-stetoscop

        Concursul de ocupare al postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu se află în plină desfășurare, astăzi, 28 septembrie, cu susținerea probei scrise.

        Potrivit declarației directorului D.S.P. Giurgiu, doctor Paul Marinescu, pentru publicația noastră, în concurs au mai rămas doar 2 candidați din cei 4 anunțați inițial. Este vorba despre doctorii Mihai Petre și Elena Dinu, în timp ce contestația doctorului Pick Ladislau, și el înscris inițial în această competiție, a fost respinsă, iar doctorul Iulian Stoenescu a hotărât să se retragă.

        Dacă cei 2 candidați rămași în concurs vor reuși să obțină minimum nota 7 la testul scris, vor trece la susținerea următoarelor două probe, și anume interviul și prezentarea proiectului, ce se vor desfășura în data de 1 octombrie. Conform informațiilor primite, este de e precizat că în cazul în care va fi admis din nou dr. Mihai Petre, acesta va fi pus doar peste un an în postura de a ieși la pensie, ceea ce va conduce la susținerea unui nou concurs pentru ocuparea acestui post de manager general.

(Jurnal)