În seara zilei de 15.08.2013, la intersecţia Străzii Principale cu Strada Cimitirului, din localitatea Poenari, comuna Ulmi, judeţul Giurgiu, B. ION, de 43 ani, din comuna Ulmi, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, la efectuarea virajului la stânga, a acroşat cu partea stângă o motocicletă neînmatriculată, condusă de E. GEORGE, de 20 ani, din comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa, fără a poseda permis de conducere care, fără să se asigure corespunzător s-a angajat în depăşirea autoturismului. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui E. GEORGE şi D. D. I., de 14 ani, din comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa, aflat pe locul din spate al motocicletei, care au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale în vederea de acordări de îngrijiri medicale şi efectuării de investigaţii. Cei doi participanţi la trafic au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar E. GEORGE pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În data de 16.08.2013, ora 03.50, pe Drumul Judeţean 412 C, în localitatea Podişor, comuna Bucşani, judeţul Giurgiu, T. IULIAN, de 25 ani, din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, datorită neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă intrând într-un cap de pod. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a lui G. IONUŢ, de 25 ani, din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, care au fost transportaţi la Spitalul Universitar Bucureşti în vederea acordării de îngrijiri medicale şi efectuării de investigaţii. Întrucât conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul Drager, i-a fost recoltată o probă biologică (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 16.08.2013, pe şoseaua Bucureşti, din municipiul Giurgiu, T. FLORIAN, de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de B. ROMEO, de 44 de ani, biciclist, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe care l-a acroşat cu oglinda retrovizoare dreapta.

Din impact a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii, fără a rămâne internat.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări fată de conducătorul auto sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 17.08.2013, pe şoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, B. RELU, de 21 ani, din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, a lovit o bicicletă pe care circulau minorii A. M. G., de 11 ani, şi T. L. S., de 5 ani, ambii din municipiul Giurgiu, care nu s-au asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a biciclistului A. M. G., care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat pentru investigaţii suplimentare la Spitalul Dr. Bagdasar Arseni, din municipiul Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, poliţiştii constatând că acesta nu consumase băuturi alcoolice. În cauză, poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări fată de conducătorul auto sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 18.08.2013, pe strada Palanca, din oraşul Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, S. ALEXANDRU, de 20 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, a accidentat uşor pe pietonul I. CĂTĂLIN, de 38 ani, din oraşul Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Oraşului Bolintin-Vale în vederea acordării de îngrijiri medicale şi efectuării de investigaţii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, poliţiştii constatând că acesta nu consumase băuturi alcoolice. În cauză, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Bolintin-Vale efectuează cercetări fată de conducătorul auto sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

JGR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here