casa-de-cultura Joi , 15 decembrie, începând cu ora 16.00,  în Parcul Mihai Viteazul din municipiu, Centrul Cultural ”Ion Vinea” organizează un flash-mob.

Pentru cine nu este acomodat cu acest termen precizăm că este vorba despre  o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune neobișnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se împrăștie. Ideea a fost vehiculată  mai întîi in literatură ,  fiind transpusă în realitate începând cu anii 2003. Aceasta a fost facilitată de larga răspândire a internetului , e-mailul și mesageria instant fiind principale mijloace prin care se face organizarea acestor adunări.

Flash-mob este totodată o prezentare  ce are  scopul de a trezi sentimente de neînțelegere, interes și chiar senzații ca ceva nu este în regulă cu spectatorii înșiși.  De menționat că  flash-mobul nu poate fi folosit pentru profit.

Vineri, 16 decembrie ,  începând cu ora 17.30, în aceeași locație, elevii Palatului Copiilor din Giurgiu vor susține un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă.

(Jurnal)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here