loc-parcareÎn aceste zile, conform celor afirmate recent de primarul Municipiului Giurgiu,  Nicolae Barbu, s-au semnat contractele de lucrări pentru șapte parcări de rezidență, urmând ca, după finalizarea licitației pentru aceste lucrări, să fie semnate și pentru celelalte patru.

După Zilele Orașului, vom intra  și vom marca locurile de parcare de rezidență, pentru a putea demara și licitațiile pentru acestea. Sper ca licitația să se deruleze în mod corect, astfel ca în Giurgiu să putem vorbi de un început al civilizației în materie de circulație și de parcare”, spunea primarul Nicolae Barbu.

Din nou, edilul a precizat faptul că nu vor fi acceptați la licitație posesorii de autovehicule care nu plătesc impozite pentru acestea pe raza municipiului Giurgiu, documentul eliberat de Direcția de Taxe și Impozite Locale fiind unul capital în dosarul de licitație.

(O.C.)

 

2 COMENTARII

  1. Intrebati cum a stabilit acest pret de 185 pe AN de pornire, ( in ce baza si cum a ajuns la acest pret ) , cind in bucuresti „pe AN ” un loc de parcare langa piata Resita este de 40 de ron , cine va da socoteala pentru japca asta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here