Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma scandalurilor de pe scena politică a fost de acord să se adopte o declarație care să interzică violența fizică și verbală în politică.

 Cu referire la cel mai recent caz, scandalul dintre Niculae Bădălău (președinte executiv al PSD )  și Marin Anton (președinte al PNL Giurgiu), incident consumat sâmbătă noapte la o nuntă din localitatea Comana, județul Giurgiu, Liviu  Dragnea a spus că trebuie așteptate mai întâi rezultatele anchetei.

”În ceea ce îl privește pe domul Bădălău, am văzut Nicu Bădălău spune ceva, Marin Anton spune altceva. Mai mult decât atât, este și o anchetă în curs, deci nu ne putem pronunța acum. Îl știu de mulți ani pe Bădălău, nu l-am văzut niciodată ca un om violent, ba din contră, uneori e prea moale”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD s-a poziționat clar împotriva violenței în politică și a dat ca exemplu acțiunile sale în alte scandaluri de pe scena politică: ”Ați văzut atitudinea mea în cazurile domnilor Cătălin Rădulescu și Nicolae Bacalbașa. Nu mi-a fost ușor, dar în ambele cazuri am luat decizia care se impunea” – a mai precizat liderul PSD.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here