Ce spun specialiştii despre sistemul actual de învăţământ românesc

3 Raspunsuri

  1. profesor spune:

    Dar de ce spuneți că individul este specialist? Pentru că a studiat la Harvard? Extraordinar!!!!! Dar dumnealui nu a studiat anterior în România? Cu profesori români? Este complexat acum sau ce să înțelegem? L-a apucat imediat cum a venit acasă o hemoragie de cărți și articole, traininguri, tutorate, consultanță, cursuri în cadrul Universității București, al SNSPA și al Academiei Tehnice. Chiar suntem fraieri că nu suntem în stare să recunoaștem că am avut un sistem de învățământ excelent pe care încă nu au reușit astfel de indivizi geniali să-l distrugă definitiv. Grețos articol stimate Jurnal Giurgiuvean.

  2. cetatean spune:

    Cat timp promovabilitatea la bac este o rusine, acelas lucru este valabil si pentru examenul de capacitate, este aberanta atitudinea dvs. Un alt argument care exprima clar situatia dezastruasa din invatamant o reprezinta si notele obtinute de cadrele didactice la definitivat. Este dificil sa admiteti ca invatamantul este o veriga proasta care are multiple cauze, inclusiv mentalitatea unor profesori care gandesc ca dvs. Aveti nevoie de o reforma , dar totul ar trebui sa inceapa de la o reforma morala si institutionala.

  3. profesor spune:

    Domnule Cetățean este evident că nu ai habar despre ceea ce vorbești, tocmai despre indivizi ca dumneata si ca personajul central al acestui articol trebuie ferit sistemul de învățământ. Această atitudine reformistă de sorginte totalitară și cu așa-ziși experți de pe maidan care nu au experiență în domeniu, este o boală care macină învățământul românesc de peste două decenii. Eu dacă am postat aici, înseamnă că am diagnoza acestui sistem care tocmai din reformă nu mai iese din 1989 încoace. Acest sistem care nu a fost făcut de comuniști (1947-1989) a funcționat și a dat oameni bine pregătiți, hai să recunoaștem asta, ei (oamenii bine pregătiți) se află nu numai în România astăzi, îi regăsim și la cele mai prestigioase instituții din lume și fac cinste celor care i-au pregătit aici în România. Dumneata nu știi ce înseamnă cuvântul REFORMĂ, nu cunoști acest sistem, dar îți dai cu părerea cu privire la rezultatele reflectate în notele elevilor sau profesorilor. Păi ce credeai că dacă vorbim, facem, scriem REFORMĂ, deci ne jucăm cu destinul acestui sistem timp de peste două decenii rezultatul este pe măsura așteptărilor tale sau indivizilor de teapa dumitale? Cu scuzele de rigoare vreau să-ți reproduc ceea ce mi-a spus un bătrân: ÎN ȚARA ASTA AMĂRÂTĂ RAHAȚII F….T ÎN LOC SĂ PUTĂ, IAR F……TĂLĂII ADEVĂRAȚI NU POT SĂ F…Ă DE RAHAȚI. Vezi să nu te regăsești prin cele de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *