downloadDorind să aflăm care sunt animalele ce pot fi vânate în această perioadă pe fondurile de vânătoare de stat, ne-am adresat directorului Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Giurgiu, Ion Mirică. Directorul AJVPS ne spunea că la acest moment vânătoarea, pe fondul deţinut de Asociaţie, este deschisă la căprior şi mistreţ. La Răpitoarele cu păr se vânează la vulpe, şacal  iar cele cu pene la coţofană şi cioară grivă. 

În continuare cei interesaţi de partidele de pescuit se pot adresa Asociaţiei din strada Vlad Ţepeş, bl. MUV nr. 5 parter, pentru obţinerea de permise şi bonuri. Bălţile pe care se poate pescui sunt Gogoşari 1, Vieru 2 şi 3, Hodivoaia 1 şi 2, Putineiu 2 şi 3. Speciile de peşte pe care le puteţi găsi aici sunt: crap, roşioară, caras, oblete, şalău – ne mai preciza Ion Mirică.  La acest moment în judeţ pe lângă cele 16 fonduri de vânătoare ale AJVPS Giurgiu mai funcţionează alte 7.

Este vorba despre fondul “Mistreţul”  – aparţinând primarului comunei Prundu, Cătălin Corbea, “Bradu” – a lui Ion Ionel – Singureni şi Comana, “ALCEDO” – a cunoscutei firme de pesticide, în Lunca Dunării, “Diana” – zona Letca, “Vulturul “- Hotarele, “LUNCA” – Bolontin –Roata, “Căprioara” -Drăgăneşti Vlaşca – Toporu (fond ce a aparţinut AJVPS). 

Jurnal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here