La data de 22 august , ora 23.35, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Băneasa au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi de telefonie cu privire la faptul că, persoane necunoscute au furat cablul telefonic de pe strada Berzei, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 7 de Politie Rurală Băneasa, care au constatat că pe o distanţă de aproximativ 130 metri a fost sustras cablul telefonic aerian.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un suspect, în persoana lui B.P., de 34 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, faţă de care se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea probării activităţii infracţionale, urmând a se dispune soluţie legală prin unitatea de Parchet.

A doua zi, 23 august, ora 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Băneasa, împreună cu poliţiştii Secţiei nr. 7 de Politie Rurală Băneasa i-au surprins în flagrant pe Z. I., de 32 de ani şi M. M., de 26 de ani, ambii din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, în timp ce furau porumb ştiuleţi dintr-o cultură situată în extravilanul comunei Băneasa, aparţinând lui M. F., de 47 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu. În momentul depistării de către poliţişti, aceştia se deplasau cu un atelaj hipo în care se aflau 6 saci cu ştiuleţi de porumb, sustras din cultura susmenționata.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Comunal Băneasa, în vederea cercetărilor, cantitatea de porumb sustrasă fiind predată parţii vătămate, prejudiciul, de aproximativ 200 de lei, fiind recuperat în totalitate.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare să se dispună soluţie legală prin unitatea de Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here