…Răspunsul care mi-a venit la îndemână, la întrebarea din titlul de faţă, este: – O pui de un ”pelerinaj viteză” ! Aşa a făcut şi PS Ambrozie, episcop de Giurgiu.  Proaspăt întronizat în anul 2006, pe semne că Meleacă Valentin, încă nu se obişnuise cu viaţa ”austeră” de Episcop de Giurgiu. După aproape un an, cine ştie ce amintiri nostalgice ale vieţii tihnite de stareţ la Schitul Darvari (Bucureşti), nu l-au lăsat să îşi schimbe adresa din buletin. Poate tot lipsurile din propria eparhie, poate lipsa de diversitate duhovnicească, creată de obştea prea mică de maici, proaspăt aduse la mânăstirea Sf. Gheorghe, înfiinţată în 2006, ca singura mânăstire de maici din Giurgiu, îl mânau pe ierarh să facă ”pelerinaje” şi în alte eparhii. Luaţi rândurile de mai sus ca pe un preambul la un document primit pe surse, sub anonimat: o amendă de circulaţie pentru depăşirea vitezei legale, primită de Episcopul Ambrozie (Meleacă Valentin) la ieşirea din localitatea Tărtăşeşti (August 2007),

De data aceasta acel ”Doamne binecuvântează intrările şi ieşirile noastre …în şi din localitate…” nu l-a ajutat pe episcopul Ambrozie care tocmai când când dorea să se lanseze mai cu osârdie, la volanul unei nervoase Toyota (că doar n-aţi fi vrut să conducă o Dacie ca toţi pârliţii de enoriaşi ?), prea cuviosul a fost detectat de radar cu 104 km/h! Ce nu putem şti din procesul verbal este dacă Prea Sfântul ieşea din Tărtăşeşti spre teritoriul Arhiepiscopiei Târgoviştei sau venea de acolo, spre Giurgiu. Scopul călătoriei cu atât mai puţin l-am putea şti, probabil nici maiceciliile din obşte nu ar mai şti să spună astăzi.

Ar fi un lucru mărunt totuşi să ne legăm de o amendă de circulaţie, se poate întâmpla sau s-a întâmplat oricărui şofer. Dar Ambrozie nu este oricine, este Episcopul Giurgiului, monument de smerenie şi bunăcuviinţă la modul declarativ că la modul faptic ne-am convins. Ba chiar, ca să nu scăpăm detaliul esenţial, să vedem ce autoturism conduce Ambrozie: O Toyota – Rav 4 (că doar l-au văzut atâţia giurgiuveni!). Presupunând anul de fabricaţie 2007 astăzi aceasta costă, la mâna a doua, cam 13.000 de euro.  Deci să tot fi  fost cam 20.000 euro, nou nouţă,  adică vreo 40 de salarii medii la 500 de euro. Pentru îngrijorător de mulţi giurgiuveni, plătitori de contribuţie la biserică, suma este exagerat de mare.

Şi asta în condiţiile în care se presupune că episcopul Ambrozie, în calitatea sa de călugăr, ar fi depus un jurământ de sărăcie, ale cărui efecte însă nu prea se văd. Ierarhul nu numai că nu produce nimic în economie, ci doar colectează, dar el ar trebui să fie primul care  binechivernisească fiecare ban al Bisericii, nicidecum să îşi facă parte sieşi. Ba mai mult, ”Prea amendatul” râvneşte şi la cele ale aproapelui, dorind biserici de mir transformate în schit, la cheremul său, jinduind să devină stăpân peste pământuri, peste cimitire şi peste tot ce a fost atins vreodată de Sfânta Cruce, ca şi când el este cel ce ar fi sfinţit Crucea şi de aceea toate bunurile i se cuvin. Amin! Nu vi se cuvin, episcop Ambrozie… doar dacă nu te-a înfiat Dumnezeu în loc de altcineva?! Fericiţi sunt cei ce plâng că aceia se vor mângâia, aşa cum se vor mângâia şi plângerile în justiţie !

La finalul acestui material – ca să ne destindem puţin – aş propune un joc interesant cititorilor publicaţiei. El se numeşte ”unde este camilafca  (n. aut.- pălăria înaltă şi cu voal pe care o poartă clericii de rang înalt) lui Ambrozie ?” Pe baza unor  întrebări şi răspunsuri, cu deducţie logică, va trebui să găsim răspunsul:

”Poliţistul ce l-a amendat pe PS Ambrozie  era păgân? Probabil că nu. Păi atunci cum nu a observat haina de călugăr a lui Ambrozie, făcând în acest caz o excepţie de la sancţiune? Sau era poliţistul prea corect, ăăă? Realitatea arată însă că o astfel de întâmplare în care un preot să fie amendat, se întâmplă cam rar! Şi de obicei doar prin bancuri… Avea poliţistul ceva anume împotriva ierarhului sau legea era pentru acesta mai presus de respectul şi îngăduinţa pe care trebuie să o manifeşti faţă de feţele bisericeşti? Păi atunci Biserica are în cazul de faţă o mare problemă… de imagine! Clar! Altfel, nu rămâne decât posibilitatea logică ca Ambrozie să fi fost civil la volan?! În acest caz camilafca – pălăria înaltă şi cu voal pe care o poartă clericii de rang înalt – rămăsese în dulap!

Jocul însă mai poate continua: Dar dacă Prea Sfinţia Sa nu era în civil? Camilafca nu putea fi pe cap căci nu ar fi avut  loc cu ea la volan! Atunci a pus-o  pe scaunul din dreapta, să-i fie la îndemână? Dacă ea nu se afla pe scaunul din dreapta, acolo unde ar fi observat-o imediat organul… de poliţie, înţelegând instantaneu că este vorba de un cleric de rang înalt, înseamnă fie că locul din dreapta era ocupat (Domnul ştie de cine sau cu ce !), fie camilafca se afla aşezată pe bancheta din spate. În portbagaj nu putea fi pentru că s-ar fi îmbibat cu siguranţă de mirosul greţos de porc rămas de la fiecare hram, sărbătoare, Crăciun sau şi mai rău, de miros de miel de la diverse ocazii, şi mai ales sărbători de Paşte, acestea fiind animale  aduse ca ofrandă de preoţii din eparhie şi de către bunii creştini, cu stare… Nici pe capotă, pe post de girofar, şi nici  antenă GPS nu putea fi.

Dar hai să nu fim totuşi naivi şi să credem că ar fi încăput camilafca Episcopului Ambrozie taman în torpedou. Oameni buni, acolo stau actele (inclusiv cele ale conturilor bancare, cu  multe, multe zerouri), deciziile tiranice, ilegale, imorale şi incorecte, ale ”Prea amendatului” nostru ierarh, dar mai ales plicurile…

RFG

29 COMENTARII

 1. In primul rand prin 2007 nu prea exista RAV 4 noua sub 30000 euro si stiu pentru ca am vrut sa-mi iau eu una dar pretul era prohibitiv in ce ma priveste.
  In al doilea rand sunt subiecte cu adevarat serioase legate de episcopul in cauza ce merita a fi aduse la cunostinta publicului dvs si nu numai (vezi cazul fostului preot de la Vadu Lat, caterisit la bunul plac al episcopului si care ulterior a murit de boala si inima rea intrucat preotia era viata lui, vezi asa-zisa demisie a staretului de la Sf. Nicolae din Giurgiu si multe altele) ca sa nu fie nevoie sa publicati pamfletul asta de doi lei sau cat o fi fost amenda.

 2. Sunteti fara scrupule.Dar alte subiecte nu mai aveti domnule RFG? Nu prea sunteti cautati si v-ati gasit sa faceti vanzare la acest ziar de doi bani pe seama episcopului? Sa va fereasca Dumnezeu sa cadeti sub legatura Episcopului ca nu va mai scapa nimeni de mania Domnului! lasa-ti-va pagubasi si vedeti-va de alte lucruri.

 3. Din nefericire nu am prea multe date despre cazul de la Vadul Lat, stiu si eu ce stiti si dvs. ca preotul de acolo ar fi murit de inima rea, dar nu pot dezvolta un articol fara acoperire. Despre calugarul de la Sf. Nicolae am pomenit ceva in alt articol, dar nu am sa dezvolt intr-un articol separat, din motive pe care le-ati intelege doar daca vi le-as explica in particular.
  Este suparator insa ca cei care mai stiu ceva tac, poate de frica blestemelor precum ameninta „monarhul marcu” sau cine stie din ce motive. Deci cei care aveti mai multe date despre cazul Vadul Lat le puteti trimite pe adresele redactiei jurnalgr@yahoo.com, redactia@jurnalgiurgiuvean.ro, si se vor materializa intr-un articol.
  In alta ordine de idei, mai este nevoie si de cate un pamflet ca sa putem vorbi si pe intelesul celora care vor sa faca din BOR un pamflet.
  Monarhule marcu, inca nu te-ai tezit cu antimisul pe ochi ?
  Eu muritorul de rand am scrupulele mele si ma mandresc in slabiciunile mele, nu sunt fatarnic precum episcopul tau a carui legatura este ceva mai putin puternica decat legatura de la o ceapa degerata ! Ia seama ca nu ma tem de blesteme si nici de dumnezeul tau razbunator, eu cred in Dumnezeu Tatal nostru cel ceresc care nu se maniaza, nici nu pedepseste pe fii sai, dar atentie ca chiar si asa nu ii place nedreptatea si minciuna/fatarnicia caz in care mai cearta, aviz amatorilor !

 4. In atentia domnului Nicu Habot…
  Nu vă cunosc personal, aşa că nu/mi pot permite decât să fac o simplă remarcă ! In mesajul postat s/a omis o cratimă… cred că la ultimul cuvânt, unde corect consider, ar fi fost „ş-oferă” sau mai pe romaneste, ca să inteleagă toată lumea,…”şi-o oferă”.
  Cât despre RFG…
  Simplul fapt, că autorul semnează sub acest pseudonim… mă duce cu gândul la faptul că acestuia ori ii este ruşine să ne dezvaluie adevărata identitate, ori nu are nici un fel de credibilitate, ori este cu capul in nori crezând ca articolele sale scrise la comandă şi platite cu bani de seminte ii vor da posibilitatea să se creadă in RFG, sau cel putin să/i dea sentimentul că poate face pe jutitiarul, pe vrajitorul de la vadul lat ori de la sfanta cruce… Altfel, nu inteleg cum semnatarul articolului ar fi avut atâtea clar/viziuni despre situatia prezentată, despre interiorul autoturismului, s.a!!! (de ce nu a fost iertat de politist, de ce nu avea camilafca pe scaunul din dreapta, ce avea in portbagaj, in torpedou, etc…)
  La felul cum scrie şi se exprima acest „domn de condei” … e lesne de inteles ca nu multi isi pierd timpul ca mine citind vrute si nevrute…!!! Dar de un lucru sunt sigur !!! Vor fi multe organe… indreptate spre articolele domniei sale… care vor face imposibila scrierea altora… Hartia va fi umeda si hartia va suge (sic!)cerneala… iar stimabilul si foarte şugubăţul nostru informator, pe post de „supozitor viteză”… va fi mai clar/lămuritor… să inţelegem şi noi cine-i boul şi care-i vitelul… să nu ne mai uităm la un articol ca la poarta cea nouă… si după ce citim să fim lămuriţi de mesaj, nu lasaţi la diferite interpretări gen „un nebun aruncă piatra in apă si alţi zece sar să o scoată” !

 5. Ce satisfactie deosebita imi face sa citesc comentariile unora ca voi: Habot nicu, Georgica, ceva de zis s.a..

  Este clar ca articolele mele va ustura, tare de tot !

  Pentru mine este suficient, nici nu trebuie sa va dau replica punctuala, voi sunteti suficienti si exact replica lui Ambrozie. Incercarea de a-mi atribui si mie „calitatile” voastre se numeste in psihologie PROIECTIE ( reprezinta principala defensa a personalitatii paranoide si consta in principal in atribuirea celorlalti a propriilor intentii, tendinte, pulsiuni si dorinte).

  Pentru cititorii care au inteles/s-au convins deja pe propria piele, sau stiu care este realitatea, cei ca voi nu fac decat sa adauge si mai multa antipatie la adresa lui Ambrozie.

  Asadar mai postati ca faceti bine imaginii lui Ambrozie, aratati care este nivelul, si cum gandesc oamenii care il sustin.

  Iar eu va promit ca o sa va mai dau teme de comentat…Sic!

 6. Ești PROST in tot ceea ce spui! „PROIECȚIA” despre care aduseși vorba, te caracterizează. Daca tu spui despre episcop ca este asa cum il caracterizezi, nu faci altceva decât sa „dai din casa”. Întotdeauna „hoțul striga hoțul”. Tu asta faci!
  Ai mai vândut „ziare”?
  S-ar putea ca „articolele” tale sa usture si asta pentru ca sunt scrise pe o hârtie groasa, care zgârie oricât ai mototoli-o înainte de a o folosi. Aici ai avut dreptate.
  Episcopul nu are nevoie de imaginea făcută de unul sau de altul, iar o umbra ca tine care „șoferă” oricui, nu poate aduce nici un prejudiciu imaginii acestuia.
  O întrebare: te pricepi doar sa scrii sau si oral?

 7. Va rog frumos, domnule Nicu Habot, nu folositi cuvinte jignitoare… Si sa fie asa, cum spuneti, trebuie sa-ti mearga putin mintea ca sa-ti dai seama de starea in care esti. (adica, starea autorului care continua sa se mentina in anonimat!)Altfel, va injositi dvoastra, chiar spunandu-i pe nume, pt ca nu poate procesa mai mult decat ii duce lui, ram-ul. Se vede asta din ceea ce scoate !!!
  Scrie articole, nu stiu cu girul cui, si siluieste pana si limba romana! Saraca de ea pe mainile cui a mai incaput… Dumnezeul lui nu se maniaza…(???!!!), dar poate se mânie !!! Dumnezeul lui „nici nu pedepseste pe fii sai, dar atentie ca chiar si asa nu ii place nedreptatea si minciuna/fatarnicia caz in care mai cearta, aviz amatorilor!” …
  Despre cine vorbeste domnul nostru autor ?! Vorbeste cumva de „funie in casa spânzuratului” ?!… „nedreptatea si minciuna/fatarnicia…” oare in numele cui vorbeste domnia sa ?! Scriam in mesajul postat mai-nainte, ca nu sunt multi care-si pierd timpul, ca mine, citind adevarate prostii (!!!) si nu, vrute si nevrute, de la un FOMIST, da FOMIST cu F mare, care incearca sa supravietuiasca dintr-o presa de scandal !!! Am cerut, in primul rand, sa transmita un mesaj clar, acest domn, daca are ceva de spus sa intelegem si noi ceea ce vrea concret sa spuna, nu sa cerseasca informatii de la „radio şanţ” pe care mai apoi sa ni le prezinte noua ca adevarate !!!(… cei care aveti mai multe date despre cazul Vadul Lat le puteti trimite pe adresele redactiei jurnalgr@yahoo.com, redactia@jurnalgiurgiuvean.ro, si se vor materializa intr-un articol.)
  Un jurnalist care se respecta face investigatiile ce se impun mergand pe teren si vazand la fata locului, aducand dovezi concludente in acest sens, demontand bucata cu bucata tot ce-ar sta in picioare…
  Domnia sa vrea sa concretizeze toate stirile primite la redactie, stand pe scaun, timp in care cel mai probabil isi va „freca ridichia” (scuzati-mi licenta poetică), si apoi toti „gura casca” (inclusiv eu) sa ajunga sa strige, sa injure, sa dusmaneasca pe unul sau altul pe baza a ce ?! Asta, in caz ca nu cunoaste domnul RFG, se numeste manipulare sau poate ca stie si asa ceva si urmareste… SA MANIPULEZE !!!
  Domnule FOMIST, daca nu aveti bani, faceti apel pentru o „caciula” care sa va ajute sa strangeti fonduri si sa va deplasati in locurile in care s-au intamplat multe lucruri despre care dvoastra scrieti si despre care nici macar nu aveti habar !!!
  Va dau numai un exemplu !!!
  „….un document primit pe surse, sub anonimat: o amendă de circulaţie pentru depăşirea vitezei legale, primită de Episcopul Ambrozie (Meleacă Valentin) la ieşirea din localitatea Tărtăşeşti (August 2007),”
  Document primit pe surse, sub anonimat!!! Pe asta va bazati si concepeti articole ?! Ma tem ca in anonimat ati trait si veti trai toata viata !!! De ce ??? Pentru ca eu, cel care scriu acest articol, pe vremea anilor 2007, cand functionau camerele fixe, poastate prin diferite comune, am scapat de multe ori de punctele, care in mod implicit, ar fi dus la suspendarea permisului de conducere folosindu-ma de permisul mamei care nu conducea… Cum ?! Miscati-va fundul din birou si aflati !!! Iti venea un proces verbal acasa si erai rugat ca in termen de cateva ore sa comunici cine s-a aflat la volan, in ziua de…, la ora de… Puteai sa spui ca a fost „azorica cu parul cret….” daca avea carnet !!! Toti o luau ca matale „pe surse si sub anonimat”… Asa ca, mai lasa-ne tată cu fabulatiile tale, care incearca doar sa sugereze ceva si nicidecum sa informeze, sa aduca la cunostinta opiniei publice ceva de care ar avea nevoie !***************

 8. RFG-ULE”Eu muritorul de rand am scrupulele mele si ma mandresc in slabiciunile mele, nu sunt fatarnic” şi „eu cred in Dumnezeu Tatal nostru cel ceresc care nu se maniaza, nici nu pedepseste pe fii sai, dar atentie ca chiar si asa nu ii place nedreptatea si minciuna/fatarnicia caz in care mai cearta, aviz amatorilor!”,CE-I CU AFIRMAŢIILE ASTEA? ÎN SPATELE PSEUDONIMULUI ŞTIM CINE EŞTI.ŞTIM CE „DĂ”CALITĂŢI AI.NU TE MAI TOT AUTOINTITULA FORMATOR DE OPINIE PT.CĂ UNUL CA TINE NU VA FI NICIODATĂ CREDIBIL.TE SFĂTUIESC SĂ NU TE PRIVEŞTI ÎN OGLINDA CONŞTIINŢEI CĂ SE VA FACE ŢĂNDĂRI.

 9. Vai ce de cuvinte pline de dragoste crestina. Cata intelepciune si profunzime a gandirii. Cine va invata ? Ambrozie ? Va impinge nevoia, frica sau disperarea ? ca de a apara ce este Sfant si crestinesc nu mai este de mult vorba.
  Pentru mine este relatarea unor fapte in contradictie cu pretinsa demnitatea a Episcopului Giurgiu, dar pentru voi a devenit un fel de vendeta. Asta este gandire de mafioti nu de buni crestini !

  Deci georgica, tu ne povestesti la final cum fentai legea sa nu platesti amenda de circulatie dar ma faci pe mine hot sau fomist ? Foarte interesant. Cat despre insinuarea ca scriu la comanda, revin, este vorba de PROIECTIE ! Asadar mai bine spune cu ce te-a „mangaiat” Prea Smintitul ca sa comentezi rapid la ce mai scriu ?
  Iar la insinuarea ca nu a fost Ambrozie care conducea masina si a primit amenda, faptul ca a fost un proces verbal pe care l-a primit pe loc de la agentul de politie este lamuritor…Deci cine cauta sa dezinformeze, sa manipuleze ?!

  Supraveghetorule….afirmatia ca unul ca mine nu poate fi niciodata credibil este dovada vie ca nu ai idee cui te adresezi. Nu am pretentia nici macar tangentiala de a fi formator de opinie, eu relatez doar faptele pe care Ambrozie le-ar vrea nestiute de opinia publica indemnata la ascultare si pupat de maini si nu in ultimul rand indemnate sub auspiciul <> la danii, cumparat de obiecte, vinuri si carti bisericesti inutile si/sau de proasta calitate si obligata la plata de contributii.

  Eu ma privesc in oglinda si ma vad pe mine, marele anonim, cu bunele mele si relele mele, dar nu imi este rusine de ceea ce sunt. Voua ar trebui sa va fie !
  Constiinta mea este foarte impacata insa a voastra se pare ca incepe sa va apese !

  haBot nicu, esti exemplul patologic de „maimutoid bineuronal cu excese fundamentalist-religioase autoinduse pe fundamentul beneficiilor prezumtive din partea pseudo-idolului sau”.

  A si mai am o curiozitate de final….comentariile voastre sunt cu binecuvantare sau fara ??

 10. Vai ce de cuvinte pline de dragoste crestina. Cata intelepciune si profunzime a gandirii. Cine va invata ? Ambrozie ? Va impinge nevoia, frica sau disperarea ? ca de a apara ce este Sfant si crestinesc nu mai este de mult vorba.
  Pentru mine este relatarea unor fapte in contradictie cu pretinsa demnitatea a Episcopului Giurgiu, dar pentru voi a devenit un fel de vendeta. Asta este gandire de mafioti nu de buni crestini !

  Deci georgica, tu ne povestesti la final cum fentai legea sa nu platesti amenda de circulatie dar ma faci pe mine hot sau fomist ? Foarte interesant. Cat despre insinuarea ca scriu la comanda, revin, este vorba de PROIECTIE ! Asadar mai bine spune cu ce te-a „mangaiat” Prea Smintitul ca sa comentezi rapid la ce mai scriu ?
  Iar la insinuarea ca nu a fost Ambrozie care conducea masina si a primit amenda, faptul ca a fost un proces verbal pe care l-a primit pe loc de la agentul de politie este lamuritor…Deci cine cauta sa dezinformeze, sa manipuleze ?!

  Supraveghetorule….afirmatia ca unul ca mine nu poate fi niciodata credibil este dovada vie ca nu ai idee cui te adresezi. Nu am pretentia nici macar tangentiala de a fi formator de opinie, eu relatez doar faptele pe care Ambrozie le-ar vrea nestiute de opinia publica indemnata la ascultare si pupat de maini si nu in ultimul rand indemnate, sub auspiciul Fricii de Dumnezeu !, la danii, cumparat de obiecte, vinuri si carti bisericesti inutile si/sau de proasta calitate si obligata la plata de contributii.

  Eu ma privesc in oglinda si ma vad pe mine, marele anonim, cu bunele mele si relele mele, dar nu imi este rusine de ceea ce sunt. Voua ar trebui sa va fie !
  Constiinta mea este foarte impacata insa a voastra se pare ca incepe sa va apese !

  haBot nicu, esti exemplul patologic de „maimutoid bineuronal cu excese fundamentalist-religioase autoinduse pe fundamentul beneficiilor prezumtive din partea pseudo-idolului sau”.

  A si mai am o curiozitate de final….comentariile voastre sunt cu binecuvantare sau fara ??

 11. este a doua zi si inca nu este postat mesajul meu, desi pana acum, alte trei mesaje au putut fi vizibile pe site… faceti cum vreti… puteti sa nici nu-l postati, dar, REDACTIA !!!, grija mare ca nu un popa sau intrega lor clasa va duce catre o „cota zero” de audienta, ci purecii pe care singuri vi i-ati bagat in cojoc !!!

 12. Interesant de stiut este de fapt cine se ascunde in spatele pseudonimului Georgiana si de unde atata INVERSUNARE in ceea ce priveste aceasta poveste. Sunt convins ca slugile prea iubitului prea….si foarte…si-a pus minunatele slugi sa-l apere. Asteptam si opinia domnului Ciumberica sau el o fi Georgiana…cine mai stie?

 13. Sunteti patetici rau sa comentati atata un simplu panflet, eu cred ca societatea asta are probleme cu mult mai grave de care uneori depinde viata, siguranta, sanatatea si bunastarea noastra. De ce nu aveti atata inversunare si determinare sa semnalati lipsa implcarii bisericii in viata nevoiasilorM, BIRURILE practicate, imoralitatea unora, luxul in care traieste Ambrozie in timp ce ne vorbeste de serenie, piosenie si alte virtuti crestine. Sunteti superficiali si ignoranti dati atata importanta formei si nu fondului problemei. Nu inteleg de ce acesti aparatori ai prea sfintitului nu au avut aceeasi atitudine si cand se discuta de abuzurile acestei fiinte minunate, ma scuzati prea-minunate

 14. …domnule „T”…, ati face bine sa mergeti in Arabia Saudita… mult mai multa cătare ar avea articolele tale pe acolo… http://ro.stiri.yahoo.com/%C5%A3ara-unde-femeilor-le-este-interzis-s%C4%83-%C5%9Fofeze-070513455.html !!!
  si se mai vede ceva… „ca e bataia pestelui”… dar cea a pestelui pe uscat !!! stilul care va caracterizeaza este vizibil in mesajele „ce sa spun”,”eu on”, „CRESTIN”… spune multe… chiar foarte multe!!! sunteti disperat sa intretineti acest subiect pentru ca probabil vi s-a intrerupt finantarea!!!!
  dar spre deosebire de mine care nu beneficiez de sprijinul redactiei…..vad ca matale iti permiti sa faci publice si nume chiar… stiu pe cineva cu numele pe care il foloseti si momentan, nu pot face nici o legatura cu persoana mentionata si articolul de fata… dar voi face tot posibilul ca persoana despre care vorbesti sa afle, intr-n fel sau altul ca are numele postat pe acest site !!! dar inca o data cer scuze, tuturor celorlalti cititori daca nu ma refer la una si aceeasi persoana cu anonimul RFG-ist !!!
  P.S. In mare ce ati inteles din mesajul nepostat, poate face la fel deliciul de presa al giurgiuvenilor , dar pe o alta cale, une se va publica nu sub anonimat, ci cu detalii picante si probabil si alte cele… succes in continuare bla, blagistule !

 15. cine nu este de acord cu tine Georgiana, este in opinia ta platit de redactie, este un punct de vedere periculos si chiar poate constitui subiectul unui proces, in care tu trebuie sa demonstrezi ca eu sunt platit/platita de aceasta redactie. Faptul ca un punct de vedere diferit se numeste libertate de gandire si exprimare, dar probabil este un principiu pe care nu il cunosti. Nu cunosc pe nimeni personal din aceea redactie, nu sunt jurnalist sunt doar un cititor care deetest modul mizerabil al felului in care aceasta biata fiinta, prea fericita dealtfel isi bate joc de adevaratele invataturi bisericesti.

 16. măi de ce nu vă ține să vă publicați și numele întreg atunci când semnați un articol.Pentru că dacă e real ceea ce spuneți în aceste articole – relatări – înseamnă că nu aveți de ce să vă fie teamă de vre-o anumită reacție în instanță sau de altă natură.
  eu nu cred că dacă dumneavoastră spuneți adevărul în aceste relatări și acestea se bazează pe documente, așa cum este deontologic, în branșa dumneavoastră.
  dacă dumneavoastră o să o faceți or să o facă și alții, chiar și eu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.