Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Mihai Sorin Câmpeanu, a declarat recent, la Vaslui, că învățământul ar trebui să intre într-un proces de depolitizare și că, personal, crede în necesitatea organizării de concursuri pentru ocuparea posturilor de directori de școli. Câmpeanu este de părere că doar astfel de concursuri ar aduce manageri competenți, în fruntea instituțiilor de învățământ preuniversitar, informează Agerpres.

‘Am solicitat colegilor mei din minister să finalizeze propunerea metodologiei de concurs, să o lanseze cât se poate de repede în dezbatere publică, să fie promovată prin ordin de ministru și, de asemenea, am solicitat ca, în paralel, să avem o propunere de calendar cu privire la desfășurarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de director care să înceapă în luna martie acestui an. Din moment ce nu este finalizat proiectul, nu este lansat în dezbatere publică, nu mă pot pronunța cu privire la durata derulării concursurilor, a declarat Mihai Sorin Câmpeanu.

2 COMENTARII

  1. Daca tot Badalau organizeaza concursul va imaginati cat profesionalism si cate corectitudine. Pana nu scapam de lichelele astea politice nu ne vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.