autocar-bazar-giurgiuMarți , 26 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat activitatea infracțională a lui E. M., un cetățean turc de 27 ani, care în data de 15 mai, în calitate de angajat la o firmă ce efectuează transport public de persoane pe ruta Turcia – România, a transportat în cala autocarului articole textile și piese auto provenite din Turcia, sustrăgându-se de la plata taxelor  vamale. 

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 26.673,38 lei.

            Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale față de suspectul E. M., pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

 Tot la aceeași dată (26.07.2016), polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat și activitatea infracțională a lui F. H., de 36 ani, cetățean turc, care în data de 18 martie, în calitate de angajat la o firmă de transport persoane pe ruta Turcia – România, a introdus în România, în cala autocarului pe care îl conducea, piese auto provenite din Turcia, și acesta sutrăgându-se de la plata taxelor vamale.

 Prejudiciul cauzat bugetului de stat în acest caz este de 12.342,04 lei.

            Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus și față de acesta efectuarea în continuarea a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii  de contrabandă.

(Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU

  1. Mamaaaaaa ce descoperiri uluitoare! Sa puna mana la munca domnii de la economic nu sa stea la plesneala. Se descalifica cu asemnenea infractiuni. Evaziunea fiscala este la cote alarmante si iei confiscam niste piese auto sau ceva parfumuri. Asta inseamna lucru calficat???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here