La data de 24.10. 2017, polițiștii Postului de Poliție Găiseni erau  sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de un bărbat din comuna Găiseni, sat Căscioarele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi  sustras un televizor din locuința unui vecin, din localitate.

Joi, 1 februarie , în urma verificărilor și investigațiilor efectuate pe raza comunei Găiseni de polițiștii Postului de Poliție Găiseni și Secției nr.3 de Poliție Rurală Bolintin Vale, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, cu privire la care există suspiciuni că, în noaptea de 23/24.10.2017, a pătruns în interiorul locuinței părții vătămate, profitând de faptul că ușa de acces era neasigurată și a sustras un televizor LED.

Televizorul sustras, în valoare de 600 lei, a fost recuperat  și predat părții vătămate.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Două zile mai târziu, adică sâmbătă, 3 februarie , un tânăr de 32 ani, din municipiul Giurgiu era la rândul lui , prins , după ce furase   mai multe produse cosmetice (parfumuri, creme) din incinta magazinului unei societății comerciale.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 120 lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

Polițiștii Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu efectuează acum cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt .

(Jurnal)