hoti_40517200_03232500La data de 19 august, ora 11.30, poliţiştii Postului de Poliţie Iepureşti din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Ghimpaţi erau  sesizaţi de Ş. A., un bărbat de 63 ani, din municipiul Bucureşti că, în noaptea de 18/19 august, persoane necunoscute, au pătruns în curtea locuinţei sale de vacanţă pe care o deţine în comuna Iepureşti, de unde i-au furat, dintr-un garaj din beton, mai multe bunuri de uz gospodăresc …

La data de 21 august, în urma cercetărilor efectuate poliţiştii P.P. Iepureşti au identificat R. V. A., un tânăr în vârstă de 25 ani din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, care în noaptea de 18/19.08.2015 a pătruns în curtea locuinţei de vacanţă a lui Ş.A. şi dintr-un garaj i-a sustras o motocositoare, o scară şi o bormaşină electrică.

Poliţiştii au reușit să mai recupereze de la domiciliul  hoțului o scară metalică ce a fost predată către partea vătămată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal ”manglitorului ”  în vederea recuperării întregului prejudiciu şi tragerii la răspundere penală a tânărului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (Jurnal)