sectia-de-politie-din-topraisar-invadata-de-gaini-inaripatele-au-picat-in-sacul-unor-hoti-minori-galerie-foto-116836 Foto: ”Găinari”,  la dibuit de păsări prin ogrăzile consătenilor…!

Miercuri  20 mai, ora 15.30, poliţiştii Postului de Poliţie Clejani au fost sesizaţi de lucrători din cadrul unei societăţi de pază şi protecţia bunurilor că  un bărbat  decopertează solul  cu scopul de a fura   conductorii electrici de lângă un punct de transformare a energiei electrice, ce  aparţine unei societăţi de prelucrare şi transport a produselor petroliere.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti şi jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu ( Detaşamentul nr. 4 Ghimpaţi)  care, în urma cercetărilor,  au stabilit că D. C., un tânăr de 28 ani, din comuna Clejani, (judeţul Giurgiu), a decopertat  solul cu ajutorul unei cazmale, pe o lungime de 4 metri cu intenţia de a sustrage 5 conductori electrici . Surprins de către lucrătorii societăţii de pază în plină acțiune pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În aceeași zi de miercuri  20 mai, de data aceasta poliţiştii Postului de Poliţie Malu,  au fost sesizaţi de către  Ţ. G., un bărbat de 67 ani, din comuna Malu, că doar cu o săptămână înaite ( în noaptea de 14.05.2015), din curtea locuinţei sale cineva i-a fost furat un  curcan.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea indicată de păgubitm în intervalul orar 22.30 – 23.00, M. A., un tânăr de 18 ani, din comuna Malu, a escaladat  gardul împrejmuitor al casei, a pătruns în curtea locuinţei bătrânului Ţ.G., iar dintr-o anexă i-a furat curcanul. Pentru această faptă poliţiştii i-au întocmit hoțului  un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (Jurnal)