Miercuri 2 octombrie, poliţiştii Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurală Băneasa împreună cu cei ai Postului de Poliţie Comunal Băneasa, au documentat activitatea unui tânăr suspectat de săvârşirea unui furt dintr-o casă de vacanţă din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe S. G. S., de 24 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, care, în perioada 14.09-24.09.2013, prin spargerea unui geam al uşii, a pătruns în casa de vacanţă, aparținând lui S. DANIEL, de 48 ani, din municipiul Bucureşti, casă aflată în comuna Băneasa. El a furat de aici cantitatea de aproximativ 50 kg. cupru, sub formă de cablu electric, o trusă de scule electrice, 5 cutii de cuie, de diferite dimensiuni şi mai multe salopete din material textil, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 2000 lei.
Evident că hoțul nu le furase cu scopul de a se apuca de muncă sau de a ridica vreo casă ci pentru a le vinde. Acesta este cercetat acum în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (Jurnal)