În seara zilei de 06.08.2013, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediu Urban de la Poliţia Municipiului Giurgiu, au depistat pe T. ILIEV, de 28 ani, cetăţean străin, la puţin timp după ce sustrăsese mai multe bunuri (documente de identitate, un card bancar şi suma de 60 lei) din autoturismul aparţinând lui L. DUMITRU, din municipiul Bucureşti, ce se afla parcat în faţa unui supermarket din municipiul Giurgiu. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de poliţişti şi predate părţii vătămate.  Suspectul este  cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În aceeași zi, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale şi ai Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliţia Municipiului Giurgiu, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au documentat şi probat activitatea infracţională a lui T. NELU, de 41 ani, din comuna Putineiu, judeţul Giurgiu şi E. IONUŢ, de 24 ani, din municipiul Giurgiu, care în noaptea de 5 spre 6 august  au fura o motopompă submersibilă, o bicicletă, un flex şi trei bormaşini electrice din incinta Asociaţiei de Proprietari din cartierul Tineretului ( municipiul Giurgiu).

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 2.500 lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit părţii vătămate.Suspecţii sunt cercetaţi  în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În jurul orei 22.30, poliţiştii Posturilor de Poliţie Comunale Buturugeni şi Grădinari, din judeţul Giurgiu, acţionând în sistem integrat împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Giurgiu, pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de animale au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de B. MARIN, de 44 ani, din comuna Vânătorii Mici,

în satul Zorile, judeţul Giurgiu. Cu ocazia controlului, în interiorul acesteia au fost găsite carcasele a trei bovine, despre care şoferul a declarat că intenţiona să le valorifice la un abator din oraşul Mihăileşti .

Întrucât conducătorul autovehiculului nu deţinea asupra sa documentele de proprietate a celor 3 animale sacrificate şi nici documente sanitar  veterinare, reprezentantul D.S.V. Giurgiu a dispus măsura punerii sub sechestru asupra întregii cantităţi de carne, urmând ca persoana în cauză să prezinte la termenul stabilit documentele de provenienţă ale cărnii şi documentele sanitar veterinare.  Conducătorul auto B. MARIN a fost sancţionat contravenţional cu suma de 800 lei pentru efectuarea transporturilor de produse şi subproduse de origine animală cu mijloace de transport neautorizate sanitar-veterinar sau neigienizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here