Un tânăr de 35 ani, din comuna Gostinari, este cercetat de polițiști după ce a tăiat și sustras cu o căruță mai mulți arbori de pe terenul unui consătean.

Luni, 20 august a.c., polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o persoană din comuna Gostinari, județul Giurgiu, că de pe un teren, din localitate, în perioada 19-20 august, i-au fost sustrași mai mulți arbori.

În urma cercetărilor și activităților desfășurate de polițiști, la data de 21.08.2018, a fost identificat un bărbat de 35 ani, din comuna Gostinari, județul Giurgiu, care în dimineața zilei de 20.08.2018, în jurul orei 04.00, a pătruns pe terenul aparținând apelantului și, profitând de faptul că nu era împrejmuit, a încărcat în căruța personală aproximativ un metru cub de lemne, din specia „salcâm”, pe care le-a vândut  ulterior  unui bărbat din comuna Gostinari, județul Giurgiu, contra sumei de 300 lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, totodată cumpărătorului, de bună credință, fiindu-i restituită suma plătită pentru achiziționarea materialului lemnos.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.