Citim pe site-ul sursazilei.ro că:  În ultima zi de iarnă, Gecor SRL, firmă deținută, în trecut, de mama fostului senator Cătălin Voicu, pe când acesta era în Parlament, a luat încă 5 milioane de euro, bani de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri București...Banii au fost primiți pentru deszăpezirea a două autostrăzi și a drumurilor naționale din Prahova. Gecor este deținută acum de finul fostului parlamentar PSD, condamnat pentru corupție. Potrivit sursazilei.ro, mama fostului senator, Gherghina Voicu, a cumpărat în 2004 50% din părţile sociale ale firmei Gecor SRL din Călugăreni, judeţul Giurgiu. Ulterior, Gherghina Voicu și-a cedat participația în firmă lui George Cusă, fiul celuilalt asociat. Cine este  Gheorghe Cusă? Păi  nimeni altul decât… finul lui Cătălin Voicu!

Aceași sursă mai pretinde că , cităm: Gecor este, de asemenea, o firmă cunoscută ca fiind foarte apropiată și de senatorul  Nicolae Bădălău, un apropiat  al lui Voicu. Firma Gecor se ocupă de centura Bucureștiului, de drumul București- Giurgiu, dar și de  Sibiu (în parteneriat cu CCCF Drumuri și Poduri Timișoara, firmă aflată în faliment)

PS News  lămurește parțial modul în care au fost atribuite contractele de deszăpezire din sudul țării precizând la rândul său că  noul șef al Direcției Regionale de Drumuri București , Marian Mina , este originar din Giurgiu, și că cităm :  fost promovat director de către senatorul ficățel Bădălău la susținerea ministrului Dan Sova, conform unor dezvăluiri ale lui Silviu Mănăstire.

Iată că nu numai noi suntem la curent cu  sursele de venit ale unor partide, ci și colegii noștri de la nord de Giurgiu, ceea ce ne determină să solicităm liderilor locali ai PSD să nu ne mai acuze pe nedrept de  atitudini tendențioase…!