În debutul conferinței de presă de la Primăria Giurgiu, de  săptămâna aceasta, primarul Nicolae Barbu a declarat extrem de fericit : Vă prezint Contractul pentru fonduri realocate prin Programul Operațional Regional încheiat între Agenția de Dezvoltare Rurală ”Muntenia Sud” și Primăria Giurgiu,  în valoare de peste 35 de miliarde de lei. Acești banii sunt alocați din fonduri europene nerambursabile , în proporție de 98% cu 2%  partea de cofinațare a Primăriei, pentru consolidarea și repararea clădirii Colegiului Național ”Ion Maiorescu”.

Conform precizărilor primarului Barbu Contractul este semnat de Ministerul Dezvoltării Regionale, urmând ca vineri, 5 septembrie, la orele 10.00, să fie semnat, în formă originală, la liceul Ion Maiorescu,  de către ADR Muntenia Sud și de către Primăria Giurgiu, ceea ce va însemna finalizarea refinațării.

Am riscat, mai  declara Nicolae Barbu, când am declanșat pe cont propriu lucrările , dar uite că am câștigat. Când am început reparațiile nu aveam sursele finaciare și am început lucrările pe cheltuiala noastră, urmând să le plătim în următorii 4 ani. Am avut  un an de întârziere datorat contestațiilor , dar până la urmă s-a dovedit că această întârziere a fost de bun augur. Am terminat la timp licitațiile și am depus proiectul. Și iată că am câștigat finanțarea și gata! Prin această realizare se dovedește că ceea ce promit fac!- a conchis Nicolae Barbu. (C.H.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.