Duminică  19 octombrie, pe la ora 22.00, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu erau  sesizaţi că la intrarea în localitatea Bălanu s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un minor de 17 ani, din municipiul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere, a sustras cheile şi autoturismul neînmatriculat în circulaţie al tatălui său, dornic să se plimbe cu mașina acestuia. Conștient că ar fi putut fi oprit de poliție și că ar putea fi prins , tânărul  a montat pe autoturism plăcuţele cu numere sustrase de la un alt autoturism similar, după care a plecat în cursă.  Numai că în timp ce se deplasa pe Drumul Naţional 5 C, la intrarea în satul Bălanu, tănărul  a pierdut controlul autoturismului, izbindu-se frontal de un stâlp de iluminat stradal. Din fercire accidentul s-a soldat  fără răni , ci doar  doar cu o sperietură.

Minorul însă este cercetat în prezent pentru săvârşirea infracţiunilor de:  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals şi furt, în scop de folosinţă. (M. Taru)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here