s560x316_gard_scanduriExistă o vorbă din popor care spune că omul de multe ori când îmbătrînește se…prostește! În cazul de față lucrul  ăsta se potrivește ca o mănușă.  La data de 11 decembrie, ora 17.30 polițiștii Poliției Municipiului Giurgiu au fost sesizați de  un bărbat de 48 ani, din comuna Gostinari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a surprins-o pe vecina sa în timp ce îi fura mai multe scânduri din gospodărie.

            În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat urgent polițiști din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Rurală Comana, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că reclamația se confirmă. Proprietarul fusese împreună cu N. Ș, un bărbat de 55 ani, din localitatea Gostinari, la proprietatea sa situată în aceeași localitate  unde a surprins-o pe vecina sa, E. F., de 75 ani, în timp ce încerca să-i sustragă mai multe scânduri…

            Cu aceeași ocazie  femeia a fost nevoită să îi înapoieze  păgubitului, D. G., mai multe bunuri pe care le furase de la acesta  anterior:  o pompă tip cama, mai multe cabluri electrice, zece scânduri cu lungimea de patru metri și câteva bare metalice.Prejudiciul cauzat, , a fost recuperat în totalitate.  

            În această cauză a fost întocmit un dosar penal în care polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. (Jurnal)